Samen staan we stil bij het leven, het verlies en het afscheid.

Uitvaartbegeleiding Karin Smit

Ieder mens is uniek. Iedereen heeft zijn of haar leven, hoe lang of kort het ook heeft mogen duren, op een unieke wijze geleefd. Daar hoort een passende uitvaart bij. De tijd tussen het overlijden en de uitvaart is een emotionele en intense periode. In een hele korte tijd moet veel geregeld en beslist worden. Tijdens deze verdrietige en kwetsbare periode sta ik u bij, bewaar de rust, ont-zorg en inspireer om de uitvaart op een unieke wijze vorm te geven.

Natuurlijk ben ik er ook als u wilt praten over uw eigen afscheid of dat van uw dierbaren. Het geeft u en uw naasten rust als u tijdig aan hebt gegeven wat uw wensen zijn.

Lees verder

Uitvaartbegeleiding

YVF-LR-YVF-Siebe051-logo-1024x684

Kosten van uitvaart

Reacties van families

Wie is Karin

Ik ben Karin Smit, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben geboren en getogen in Schagen en woon alweer enkele jaren met veel plezier in Heerhugowaard.

Ik heb een fantastische carriรจre gehad in de zorg. Iets te kunnen betekenen voor mensen in een kwetsbare periode van hun leven geeft mij een warm hart. Sinds 2015 heb ik het roer omgegooid en ben ik uitvaartbegeleidster. Ook hier ligt mijn ziel dicht bij de mensen die in een hele fragiele en emotionele fase van hun leven zitten.

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vroeg of laat krijgen we allemaal met de dood te maken. Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk, heel moeilijk. Alleen herinneringen blijven over. Juist daarom is het zo belangrijk dat de laatste gezamenlijke herinnering, de uitvaart, een hele waardevolle wordt. Een dierbaar afscheid helpt bij het rouwproces en de overgang naar een nieuwe periode die aanbreekt. Het is een troostende ervaring en een eerste stap in het loslaten.

LAATSTE

NIEUWS

Uitvaartbegeleiding Karin Smit
Persoonlijk en Betrokken