Karin Smit Uitvaartverzorging Wieringermeer

16
okt

In de nieuwste De Meerpeen editie leest u waar wij als het team van Uitvaartbegeleiding Karin Smit en Uitvaartverzorging Wieringermeer voor staan.  Wij zijn trots dat wij in De Meerpeen mogen staan.

——

Met gepaste trots brengen wij, als het team van Karin Smit, op de hoogte van het feit, dat Karin Smit per heden Uitvaartverzorging Wieringermeer heeft overgenomen. Wij als team, feliciteren haar emt deze overname en zien met elkaar vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Waar staan Karin Smit en haar team van Uitvaartverzorging Wieringermeer voor:

Als het verdriet groot is omdat u afscheid moet nemen van uw geliefde, dan komt er heel veel op u af. U wilt het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk invullen, maar waar moet u beginnen?

Het is dan fijn dat er iemand is die u daarin kan begeleiden.

We zijn er dan voor u. Wij bieden u rust en overzicht en staan u bij om u te ontzorgen waar dat ook maar nodig is. Wij helpen u stap voor stap te kiezen uit de verschillende mogelijkheden om samen een manier van afscheid nemen te vinden wat past bij uw dierbare, maar ook bij u.

Uitvaartverzorging Wieringermeer bestaat uit een klein, hecht en betrokken team van uitvaartbegeleiders, verzorg(st)ers en gastdames. In ons Uitvaartcentrum, wat van alle moderne faciliteiten is voorzien, op zowel catering als audiovisueel gebied is het mogelijk om op een passende wijze, naar uw eigen wensen het afscheid in te vullen. Als thuis opbaren niet tot de mogelijkheden of tot uw wensen behoort, bieden wij u graag de gelegenheid om gebruik te maken van een van de beide prachtige familiekamers. U krijgt van ons een sleutel en u kunt daar naar behoefte zijn wanneer u maar wilt. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Heeft u behoefte aan vrijblijvende informatie of een voorgesprek?

Wij staan 24/7 voor u klaar op telefoon nummer 0227-745050 of 06-81358110 voor iedereen die ons nodig heeft en van onze diensten gebruik maken wil.

Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten, want binnenkort stellen wij ons een voor een aan u voor.

Het team van Karin Smit Uitvaartverzorging Wieringermeer.

Anneke, Marjan, Nanco, Anja, Manuela, Miranda, Elly, Yvonne, Brent, Eliëtte en Leonie.