Wie is Karin?

Wie is Karin?

Mijn naam is Karin Smit  en sinds 2015 werkzaam als uitvaartbegeleidster in de regio Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Alkmaar, Schagen, Hollands Kroon en omstreken.

In de afgelopen jaren heb ik veel nabestaanden mogen begeleiden bij het moeilijke moment van afscheid nemen van hun dierbaren. Ik sta hen bij en stel alles in het werk om het afscheid vorm te geven die past bij de overledene. Een persoonlijk afscheid biedt troost.

Nabestaanden kunnen als ze dit wensen veel zelf doen. Vaak helpt dit bij de verwerking van het verlies.

Ik geef u hierover graag advies; voor al uw vragen ben ik 24/7 bereikbaar.

Wie is Leonie Appers?

Graag stel ik mij aan u voor…
Mijn naam is Leonie Appers ik ben getrouwd heb één dochter en woon in Heerhugowaard.

Na bijna 26 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel vond ik het in 2019 tijd worden voor een andere stap. Onder begeleiding van Karin Smit maakte ik mijn eerste stappen in de uitvaartbranche en al snel werd ik helemaal gegrepen door dit vak.

Door haar passie, bevlogenheid en de kennis die zij heeft in dit vak en hoe zij dit op mij over heeft gebracht, voelde ik al heel snel dat het vak van uitvaartverzorgster helemaal bij mij past.

Met als logisch gevolg om de opleiding tot uitvaartverzorgster bij Docendo te gaan volgen en deze heb ik inmiddels afgerond.

Tijdens het bijstaan van nabestaanden, wanneer het verdriet groot is en zij zich misschien kwetsbaar voelen, ben ik in staat om rust te brengen en om volledig te ontzorgen. De combinatie van het regelen, organiseren én het begeleiden van een afscheid, passend bij de overledene en diens nabestaanden geeft mij ontzettend veel voldoening. Dit omdat het zo enorm belangrijk is om goed afscheid te kunnen nemen. Niet dat het verdriet daardoor minder wordt, maar afscheid nemen waar met een goed gevoel op kan worden terug gekeken is heel waardevol. Graag sta ik u hierin bij….

Ont-zorgend – Betrokken – Praktisch

Wie is Yvonne?

Met warme en persoonlijke begeleiding zorgen wij voor een liefdevol afscheid
Met passie voor ons vak

Zo hebben Karin en ik samen families mogen begeleiden die een dierbare moesten loslaten. Met veel zorg en aandacht voor de overledene, maar ook voor de nabestaanden.

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Yvonne Heddes, getrouwd en woon met veel plezier in Ursem. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de uitvaartzorg. Eerst als vrijwilliger voor de Avondwakegroep. Daarna heb ik de HBO-opleiding Ritueelbegeleider bij afscheid gevolgd en sinds 2013 heb ik vele families mogen begeleiden.

Samen met de nabestaanden zorg ik voor een persoonlijk en warm afscheid. We gaan de diepte in, zoeken naar woorden, muziek en beeldmateriaal. Na afloop ontvangen de nabestaanden een herinneringsboek waarin alle teksten staan, soms voorzien met fotomateriaal.

Bij enkele van die afscheidsmomenten kwam ik Karin tegen en samen zorgden we voor een waardevol afscheid, met passie voor ons vak. Met ruimte voor ieder haar eigen kwaliteiten.

Die samenwerking heeft ertoe geleid dat Karin mij vroeg om in haar team te komen werken als Uitvaartbegeleider. Om zo een compleet afscheid te kunnen verzorgen. Graag pak ik deze uitdaging aan en ik hoop dat ik vele families mag begeleiden op een belangrijk en verdrietig moment in hun leven.

Liefdevol met warmte en betrokkenheid zal ik er voor ze zijn.

Warme groeten,
Yvonne Heddes

wie is Manuela?

Het gevoel dat je er niet alleen voor staat kan al heel veel betekenen in een vaak emotionele ook zware periode. Het is zo mooi en waardevol om mensen bij te kunnen staan en te helpen met alles wat er op hen afkomt, om samen een passend afscheid te verzorgen dat niet alleen troost biedt maar die ook een dierbare herinnering oplevert.

Ik wil mensen op hun gemak stellen, luisterend oor bieden, warm benaderen, respectvol en vriendelijk met hen omgaan in de voor hen verdrietige periode.

Warme groet Manuela Crielaard

Wie is Miranda?

Miranda van Dijk, 49 jaar:

Mensen ontzorgen tijdens een kwetsbare en donkere periode in hun leven waarin zij afscheid moeten nemen van hun dierbare.  Luisteren naar wensen en behoeften en samen werken naar een mooi en passend afscheid vanaf het moment van het eerste contact. Als gezamenlijk met de familie kan worden teruggezien op een waardevol, liefdevol en passend afscheid is dat voor mij het mooiste compliment.

Wie is Anja?

Een grote interesse in wat een mens wezenlijk denkt, doet en voelt is mijn drijfveer in alles wat ik doe… Tot nu toe heb ik dat mogen laten zien in verschillende posities binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Superinteressant en zo waardevol! Daarbij is nooit de beperking maar juist dat wat iemand wel kan altijd het uitgangspunt geweest bij de zorg die ik verleen. Want ieder mens is al-tijd de moeite waard …ongeacht zijn of haar beperking, achtergrond, leeftijd en begripsvermogen. En juist dat maakte dat ik graag ‘ja’ zei toen het vak van uitvaartverzorger op mijn pad kwam. Want ook bij een afscheid is ieder mens anders, denkt anders en voelt anders, voor mij een uitdaging om ook dit te begeleiden naar een, voor U, waardevolle en mooie herinnering!

Ik ben Anja Goedbloed, geboren en getogen in de Wieringermeer en wanneer het nodig is, hoop ik er voor u te zijn!

Wie is Eliëtte?

Graag stel ik mij aan u voor,
Mijn naam is Eliëtte Zomerdijk, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Naast mijn huidige baan in de administratieve en financiële sector, vind ik het fijn om iets te kunnen betekenen voor andere mensen. En dit stukje heb ik gevonden als facilitair medewerker in de uitvaartzorg.

Gastvrij en empathisch, u een warm en welkom gevoel geven, daar sta ik voor, maar ook inspelen op de (onuitgesproken) behoeftes van de nabestaanden is iets wat ik graag doe en veel voldoening uit haal.

Als u afscheid moet nemen van uw geliefde dan doe ik er samen met ons team van Uitvaartbegeleiding Karin Smit alles aan om dit afscheid te verzachten.

Warme groet, Eliëtte Zomerdijk