Begrafenis of crematie in De Goorn

Uitvaartbegeleiding Karin Smit
Instagram

Een crematie of begrafenis laten verzorgen in De Goorn en omgeving

Als een dierbare overlijdt, staat de wereld even voor u stil. Er moeten in de periode na het overlijden van uw dierbare vele beslissingen worden genomen. Uitvaartbegeleiding Karin Smit neemt hiervoor samen met u ruim de tijd. Niet alle keuzes en beslissingen hoeven op een dag gemaakt te worden. U heeft ook de tijd nodig om dit verlies te kunnen verwerken. Een van de eerste beslissingen is of het een begrafenis of crematie in De Goorn en omgeving dient te worden.

Uitvaartbegeleiding Karin Smit bespreekt met wat de mogelijkheden zijn voor een begrafenis of een crematie in De Goorn en omgeving. Uitvaartbegeleiding Karin Smit hecht veel waarde aan het begeleiden van een afscheid dat past bij uw overleden dierbare en bij u als nabestaanden. Uw overleden dierbare krijgt een uniek en persoonlijke crematie of begrafenis in De Goorn en omgeving.

Wanneer u wenst dat Uitvaartbegeleiding Karin Smit de begrafenis of crematie in De Goorn en omgeving verzorgt, kunt u na het overlijden van uw dierbare contact met Karin opnemen. U kunt Uitvaartbegeleiding Karin Smit 24/7 dag en nacht bereiken op telefoon nummer 06 – 81 35 81 10.

Persoonlijk afscheid van uw overleden dierbare

De missie van Uitvaartbegeleiding Karin Smit is om met hart en ziel, samen met de nabestaanden, persoonlijke en dierbare herinneringen te maken die de nabestaanden helpen om het verlies van hun dierbare te dragen. Uitvaartbegeleiding Karin Smit hecht daarom bijzonder veel waarde aan een persoonlijk begeleiding van de familie om een afscheid dat past bij de overleden dierbare en de nabestaanden te maken. Zo ontstaat er een persoonlijk afscheid.

Dit kan een traditioneel afscheid zijn maar ook een afscheid waar gebruik gemaakt wordt van bijzondere producten, muziek en locaties. De ervaring van Uitvaartbegeleiding Karin Smit is, om met zoveel mogelijk persoonlijke materialen, muziek en voorwerpen het afscheid vorm te geven.

Nabestaanden kunnen als ze dit willen, veel zelf doen, bovendien helpt dit veelal in de verwerking van het verlies.

Een begrafenis of crematie in De Goorn en omgeving?

Een van de eerste keuzes na het overlijden van uw dierbare die gemaakt moet worden, is begrafenis of crematie. Tijdens het eerste gesprek wordt deze beslissing en andere zaken met u besproken. Belangrijke zaken zoals de verzorging van de overleden dierbare, opbaarlocatie, de dag van afscheid en tijdstip van de crematie of begrafenis in De Goorn en omgeving.

De rouwkaart en overige wensen worden besproken en een eerste opzet voor de rouwkaart kan worden gemaakt. Soms komt het ook voor dat dit in een volgend gesprek besproken wordt.

Doordat u dagelijks contact heeft met Uitvaartbegeleiding Karin Smit, kunt u de tijd nemen om na te denken over de invulling van de begrafenis of crematie in De Goorn en omgeving. Stap voor stap, van dag tot dag, wordt alles voor besproken en voorbereid. U bepaalt zelf hoe actief u hierin wilt zijn. Aan de hand van het eerste gesprek krijgt u een samenvatting van de afspraken. Het draaiboek voor het definitieve afscheid wordt in de daarop volgende dagen volledig ingevuld.