Reacties van families

Uitvaartbegeleiding Karin Smit
Instagram

Ervaringen

Ik vind het belangrijk om te horen hoe nabestaanden mijn zorg rondom het afscheid hebben ervaren. Op deze pagina vindt u een aantal van deze ervaringen. Deze zijn gepubliceerd na toestemming van de betreffende personen.

Avatar
Trudy Sandbergen

Op 17 april 2024 overleed mijn lieve man Jan. U kunt zich niet voorstellen hoe een vreselijk gemis het is je levenspartner te moeten verliezen tot je zelf geconfronteerd wordt met dit feit. Er komt rondom het regelen van een uitvaart enorm veel op je af en tijd om eens rustig na te denken is er vaak niet. Hoe warm is het voor mij en mijn familie geweest dat Karin ons hierin begeleid heeft. Er werd met ons gesproken op een manier of wij elkaar al jaren kenden en het voelde vanaf het begin warm en vertrouwd. De uitleg van wat er stond te gebeuren was zeer duidelijk en mocht je het door je emoties het even niet volgen dan begon zij gewoon opnieuw. Ook heel fijn wat er allemaal mogelijk was. Geen wens of idee was te gek. Voor Karin was het belangrijkste dat het voor de nabestaanden goed voelde en het passend was bij wat Jan gewild had. Hierdoor voelden wij ons direct gesteund en snel op ons gemak. Er was zelfs ruimte voor lachsalvo’s wat in een tijd van rouw zeer essentieel is om deze moeilijke periode door te komen. Als laatste wil ik mijn complimenten uitspreken over de nazorg. Hierin heb ik het echte verschil mogen opmerken ten opzichte van andere uitvaartbegeleidingen. Een ieder kan meeleven in de periode vooraf gaande aan de uitvaart, maar eenmaal begraven of gecremeerd hoor je vaak niet veel meer dan nog eenmaal de afrekening. Dit is bij Karin en haar collega’s niet het geval. Kom je ze tegen of heb je een vraag, zij blijven gemeend warm en om je heen staan ook na de uitvaart en leven met je mee. Zo kun je hen ten alle tijden appen met vragen en kijken ze met je mee hoe je het persoonlijk redt. Karin en lieve collega’s enorm bedankt. Ga door met jullie goede werk.
Een warme groet van mij en mijn familie.

Default Avatar55
Floor

Eind vorig jaar hebben we plotseling afscheid moeten nemen van onze vader en echtgenoot. Dat was voor ons gezin een zeer verdrietige en donkere gebeurtenis. Een lichtpuntje in dit alles kwam in de vorm van Yvonne Heddes. Al vanaf dag één stond ze 24/7 voor ons klaar. Of het nu laat in de avond was of vroeg in de ochtend. Haar hulp, aanwezigheid, professionele houding en fijne persoonlijkheid voelde vertrouwd, als een warm bad. Het was net of ze al jaren bij ons gezin hoorde. Eventuele eigen ongemakken zette Yvonne opzij om ons te helpen.
Als gezin zijn wij ontzettend dankbaar dat Yvonne ons heeft kunnen begeleiden. Dank je wel Yvonne voor je fantastische inzet.

Avatar
Rika Wittink

Hoi Leonie en Karin,
Op 20 oktober 2023 is onze (schoon)vader en (ouwe) opa Jan Wittink op 93 jarige leeftijd overleden. Deze week hebben wij daar samen met Karin, onder het genot van een kopje koffie met appeltaart, op teruggekeken. De aandacht en warmte die we van jullie hebben mogen ontvangen is zeer waardevol en is een mooie herinnering geworden. Het samen oplopen voor de rouwauto uit van Leonie met het achterkleinkind van ouwe opa is een prachtig beeld wat we niet gauw vergeten. Bedankt voor de mooie woorden tijdens de crematieplechtigheid. Jullie zijn samen echt geschikt voor dit vak waarbij jullie de mensen en omstandigheden prima aanvoelen. Nogmaals dank en succes voor de toekomst!
Groet, Rika en Dick

Avatar
Fam Roskam

Yvonne
Bedankt voor de liefdevolle begeleiding voor, tijdens en na het overlijden van mijn vrouw, onze lieve moeder en oma.
Samen hebben we een mooie crematie beleeft, die na al onze wensen tot een liefdevolle,warme afscheid is geworden.
Onze hartelijke dank hiervoor,

Avatar
Herman Schuiringa

Wij zijn "die Leonie" enorm dankbaar voor de voortreffelijke wijze van begeleiding bij het overlijden van mijn Vrouw, moeder en Oma van onze kleinkinderen.
Leonie had nog op een persoonlijke manier contact gehad met mijn vrouw voor haar overlijden.
Mijn vrouw nad een heel goed gevoel bij Leonie.
Al met al een 10 als beoordeling!!
Lieve groet Herman.

Avatar
Gertjan en Monique

Lieve Karin en Karin,
Wij zijn onwijs blij met jullie goede zorg na het overlijden van onze zoon Thom. Jullie hebben zo goed naar onze wensen geluisterd en daarop ingespeeld. De uitvaart was ontzettend emotioneel en jullie zijn daar een enorme steun in geweest, dank daarvoor.
Groeten van ons allemaal.

Avatar
Piet t.B.

Mijn dank gaat uit naar Leonie die op een rustige wijze en vol begrip en altijd bereikbaar een belangrijke rol heeft gespeeld in al het geregel voor het afscheid van mijn vrouw. Het afscheid zelf werd waardig maar vooral als liefdevol en warm ervaren door ons gezin. Leonie was hier in een creatieve ondersteuning die er aan bij droeg dat het afscheid op velen een diepe indruk heeft gemaakt. Ik had mij geen beter afscheid voor mijn vrouw kunnen wensen.
Leonie nogmaals bedankt.

Avatar
Familie Smit

Lieve Leonie.
Het is nu 3 maanden geleden dat wij afscheid van onze dierbare Huub mochten nemen. Door de geweldige begeleiding van Leonie, mochten wij ervaren hoe mooi het kan zijn om samen dit proces aan te gaan.
Zoveel rust, troost en daadkrachtige hulp die wij aangeboden kregen van Leonie en haar team. Heeft ons heel goed gedaan en daar zijn we dankbaar voor. Het geeft ons troost om verder te gaan. Lieve groet van de
Familie Smit.

Avatar
Familie Megens

Karin en haar team is het beste wat ons had kunnen overkomen in een moeilijke tijd van pijn en verdriet. Kort voor het overlijden van onze vader toen we allemaal samen waren kwam Karin voor het eerst bij ons op bezoek. Ze stelde zich voor op een liefdevolle, rustige manier vol aandacht voor ons allen.. Zo mooi ook om te zien en horen hoe ze zich voorstelde aan onze vader en hem lief en rustig toesprak. Het was goed ! Zo fijn hoe Karin naar ons luisterde, ons begeleide, met ideen kwam en ontzorgt. Meerdere keren spraken we met Karin en iedere keer weer was er de tijd en ruimte voor om alles door te nemen en voor vragen. Bellen of mailen,......Karin was er voor ons, ook nadat alles afgerond was. De uitvaart had niet mooier kunnen zijn Heel veel dank.

Avatar
Inga Govaarts-Struijkenkamp

Lieve Karin en Anja,

Jullie zijn kanjers! Mijn man, de vader van onze jongens overleed na een lange periode van ongeneeslijk ziek zijn toch nog "ineens". Wouter mocht 41 jaar worden. Jullie hebben ons echt ontzorgd. Ook na de crematie hebben we nog contact zodat we door kunnen gaan om het leven te vieren zoals Wouter dat gewild zou hebben. Dank jullie wel. Liefs Inga, Quinten en Joshua

Default Avatar55
Fam. de jong

Lieve Yvonne
Rond het overlijden van mijn moeder hadden we al contact met Yvonne. Het was de uitdrukkelijke wens van mijn moeder dat Yvonne ons zou begeleiden bij de uitvaart van haar. Ze was al een bekende van mijn moeder, afkomstig uit dezelfde woonplaats .Samen hadden al een groepsreis naar Lourdes gedaan.
In de laatste weken voor haar overlijden hadden we al het en en ander besproken met Yvonne.
Dit ging allemaal op een fijne en persoonlijke manier waarbij Yvonne
precies wist wat er nodig was om ons te helpen en te ontzorgen En toen het moment daar was merkte wij dat we al best wel het ea op de rit hadden maar toch waren het wel best pittige dagen en juist Yvonne heeft ons zo goed en op een fijne wijze er doorheen geholpen met zulke goede ideeen die paste bij mijn moeder.
En dan de uitvaart zelf waarbij met de input van iedereen z'on prachtige
dienst hebben gehad. We kijken dan ook terug op een waardig en mooi afscheid. Dank hiervoor Yvonne .

Avatar
Maurice

Lieve Yvonne en Karin,

ik wilde jullie namens de familie en mij nog hartelijk bedanken voor de begeleiding na het overlijden van onze vader Tinus.
In 1e instantie contact gehad (onze vader lag op dat moment in de hospice ) met Karin, om e.e.a. door te spreken. Na het overlijden heeft Yvonne ons begeleid. En dit deed ze met volle overgave. Fijn dat ze hierin ruimdenkend was met ons. Heeft veel werk uit handen genomen, en was vanaf het begin al door ons als "familielid" opgenomen. Dit ging af en toe met een glimlach en traan. En voor haar was het ook bijzonder gezien ze nog de nooit de familie van een 100 jarige begeleid had. We kijken terug op een mooie dienst en uitvaart. Bij deze willen we ook iedereen verder bedanken van team Karin Smit. Nanco, Els en alle anderen welke ons uitstekend bij hebben gestaan.
Namens zussen en broer nogmaals dank van de familie Weel , met een lieve groet Maurice

Avatar
Yvonne de Ree

Lieve Karin en Leonie,

Toen Pappa’s einde naderbij kwam, heeft hij zelf contact met jullie opgenomen. Leonie kwam langs, net vlak voor haar vakantie, en heeft heel warm en meedenkend zijn wensen met hem doorgenomen. Alles wat hij graag wilde, was mogelijk, en zelfs een paar andere zaken waaraan wij nog niet gedacht hadden. Pappa was hier heel gerustgesteld en tevreden over, en dat heeft echt een groot verschil gemaakt tijdens deze verdrietige tijd. Over zijn uitvaart hoefde Pap helemaal geen zorgen (meer) te hebben, en er gleed een last van zijn schouders af.

Pappa kon helaas zijn “deal-met-stille-knipoog” met Leonie niet waarmaken, en is tijdens haar vakantie toch overleden. Maar Karin nam het van Leonie over, en heeft ook een aantal heel fijne en warme gesprekken met ons gehad. Zij nam ons precies zo bij de hand en heeft ook alle ins en outs heel rustig en begrijpelijk, wanneer toepasbaar, aan ons uitgelegd, en we wisten dat alles helemaal goed zou plaatsvinden.

Leonie kwam weer terug, en heeft de draad weer opgepakt. Deze twee overgangen zijn zo soepel verlopen, dat we ons verwend voelden met eigenlijk een “dubbel stel” van begeleidsters, want Karin bleef op de achtergrond betrokken.
Tijdens de condoleance, waarbij Leonie de leiding had, was Karin ook nog even aanwezig, wat een warm gevoel gaf.

Gedurende het hele traject van het organiseren en uitvoeren van de condoleance en crematie, met ook de nazorg erbij, hebben wij constant gemerkt dat zowel Karin en Leonie, alsook Nanco en Els, en de dames van de catering en van de begrafenisauto, en de rest van het team, het vak in hun hart hebben zitten. Fijne aandacht, veel respect en interesse, overal aan denken en alles al keurig op z’n plaats - wij voelden ons in zeer capabele en liefhebbende handen.

Lieve Leonie en Karin, en het hele team, heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, en Pappa zou jullie een 10 met een griffel hebben geven.

Namens familie De Ree en aanhang,
Siepie en Yvonne, Hans en Jeroen.

Avatar
Tom

Mijn bijzondere dank gaat uit naar Leonie, die namens Uitvaartbegeleiding Karin Smit de uitvaart en alles wat daarmee samenhangt tot in de puntjes heeft voorbereid, met liefde en veel persoonlijke aandacht.
Ik mag met volledige tevredenheid terugzien op een indrukwekkend en waardig afscheid van mijn lieve vrouw.

Avatar
Jenny en Erna van Essen

Heel onverwachts hadden we Karin nodig in november 2022 en vervolgens in maart 2023 weer na het overlijden van onze ouders. Voor ons was Karin een rots in de branding die aan alles denkt waar wij op dat moment niet helder over na konden denken. Karin neemt alle zorgen uit handen maar ging niet voorbij aan onze wensen en gevoelens. Ze was er wanneer wij haar nodig hadden. Mede door Karin en zeker haar medewerkers niet te vergeten, hebben er voor gezorgd dat wij kunnen terug kijken op twee liefdevolle waardige uitvaarten geheel volgens de wensen van onze ouders. Dankjewel lieve Karin!

Avatar
Willem van Essen

Toen wij jou onverwacht nodig hadden in november, toen Pa overleed, bleek maar eens hoe belangrijk het is als er een voorgesprek is geweest , wat overigens al ruim 5 jaar eerder had plaats gevonden. Je was dus al een beetje op de hoogte van de wensen van Pa. Maar wat was het fijn dat je ons zoveel uit handen nam, ondersteunde en dat bleef doen gedurende de hele tijd. Het was alsof ik je al jaren kende terwijl we elkaar pas op de dag van overlijden van Pa, hebben ontmoet.
Dat we je nog geen 4 maanden later weer nodig hadden, nog in de rouw van Pa, toen Ma overleed, was wel een beetje bizar. Maar wat was het fijn dat je ook nu er weer altijd voor ons was, ons zoveel uit handen nam. Zelfs een oppas voor de honden heb je geregeld. Dank Anja, dat je op onze honden wilde passen. Dank lieve Karin, dankzij jou hebben we van zowel Pa als Ma waardig en mooi afscheid kunnen nemen.

Avatar
Rene Tull

Leonie, zeer veel dank voor jouw ondersteuning. Als ik terugdenk aan de laatste weken, denk ik ook aan jouw prachtige manier van begrip, aanbevelingen en hulpvaardigheid. Jouw aanwezigheid heeft gezorgd voor steun, richting en medeleven. Zeer erkentelijk is nog een understatement. Dank voor alles!

Avatar
Diana Tull

Wat wij zo mooi vonden aan Leonie: hoe zij puur op gevoel intuned op de sfeer, de aard en het gemoed van de familie – zonder haar authenticiteit te verliezen. Ook met gevoel voor humor: bij een groot verlies is een lach een genade. Medeleven is dan echt medeleven. Wij waren blij met Leonie.

Avatar
Simone d.S.R.

Onze ervaring met Karin als uitvaart begeleider is zeer positief: professioneel, warm, erg betrokken en begripvol. Ze doet er alles aan om het tot in de puntjes te regelen met als doel een persoonlijke en gedenkwaardige uitvaartdienst. In een zeer verdrietige tijd was het heel erg fijn om met Karin samen te werken. Wij zouden haar dan ook van harte aanbevelen.

Avatar
Alexander Schutte

Nooit bij stilgestaan hoe belangrijk uitvaartbegeleiding kan zijn en hoe fijn het is als je dan die persoon treft waar ikzelf, mijn vader en mijn zus gelijk een klik mee hebben.
Kort na het overlijden van mijn moeder contact gekregen met Leonie. We vonden bij haar een warm en gemeend medeleven. Verder heeft zij ons veel uit handen genomen en gezorgd voor een goede afwikkeling van allerlei zaken waar je op dat moment niet aan denkt mbt de uitvaart.
Wij kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart en dat is dus mede dankzij Leonie.
Bedankt daarvoor!

Avatar
Carmen

Tot ons verdriet hadden we twee keer de goede zorgen nodig van Leonie in 1 jaar . Op het moment dat ze binnenkomt voel je een betrokkenheid en rust en de geruststelling "het komt goed" , dat gevoel brengt ze over en ondanks het verdriet voel je je gesterkt. Stil luisterend als daar behoefde aan is en doorpakken als het moet. Vooral omdat in een ons geval nog een extra moeilijke factor was omdat onze vader plotseling in het buitenland overleed. Na een intensieve periode en een mooi afscheid kijk ik terug met een goed gevoel. En echt "het komt goed"

Avatar
Ron en Monique

Voor het overlijden van mijn moeder en schoonmoeder Annie waren we aan het zoeken naar een uitvaartverzorger die bij ons zou passen. Met het lezen van de website van uitvaartbegeleiding Karin Smit in contact gekomen met Leonie die ons geholpen heeft een keuze te maken. Geen grote organisatie en no nonsens, dat was ons eerste beeld.
Het is heel waardevol geweest om voorafgaande aan het overlijden na te kunnen denken en te kunnen praten over de mogelijkheden van een uitvaart. Niet gemakkelijk, nee dat is het niet maar waardevol was het zeker wel.
Sneller dan verwacht de telefoon gepakt, en daar kwam de voor ons een onbekende wereld naar ons toe. Met de vooraf besproken informatie is het heel waardevol geweest om niet alles op het moment te hoeven besluiten. Op dat moment moet er toch heel veel geregeld worden. Leonie heeft ons op dat moment als een baken bijgestaan maar ons ook in de regie gelaten. We gaan doen wat jullie wens is en dat van Annie, soms even pas op de plaats en met open gedachten de juiste weg bewandeld. Wij hebben gemerkt dat door haar vermogen om op de juiste wijze en tijdstippen te kunnen schakelen en adviseren ons geholpen heeft. Geen oplossingen uit een boekje, alles persoonlijk en op maat naar dat wat mogelijk was en dat was heel veel.
Van het gesprek, de verzorging, de laatste stap, en zelfs daarna is Leonie er geweest voor ons. Op haar kaart hadden we geschreven “het is goed zo” en dat staat in de schaduw zoals als wij je werk hebben ervaren.

Avatar
Fam. Kruijer

We hebben de uitvaart gelukkig kunnen laten begeleiden daar Karin en haar team. We waren al bekend met haar diensten en daar waren we ook heel erg blij mee.

Ontzorgen is heel fijn als je ineens geconfronteerd wordt met een overlijden en daar is Karin een heel fijn en warm persoon voor. Alles was mogelijk en we werden erg goed begeleid en voorbereid en per dag werden we bijgepraat.

We zijn erg tevreden over het geheel en ook de nazorg is prachtig terwijl dat helemaal niet vanzelfsprekend is.

Avatar
Marko Gielens

Na het plotseling overlijden van onze pa was er voor ma geen twijfel over wie de uitvaart diende te begeleiden. Karin Smit. Ma kent Karin al van langer terug en het goede gevoel en vertrouwen waren redenen om haar direct te benaderen. Daar Karin op dat moment op vakantie was heeft collega Leonie de eerste werkzaamheden prima verzorgd. Daarna heeft Karin het opgepakt. Met veel toewijding en betrokkenheid heeft zij ons bijgestaan in dit emotionele proces.
Karin, Leonie en medewerkers, enorm bedankt voor jullie hulp. Alles was uitstekend verzorgd waardoor wij Pa een mooi en warm afscheid hebben kunnen geven.

Lieve groet, familie Gielens

Avatar
Rob de Vries

We hebben jullie naam gekregen van een nicht. Na zijn overlijden hebben we jullie gebeld en zijn jullie gekomen. Wij als familie zijn jullie zeer dankbaar wat jullie voor ons gedaan hebben. Jullie zorg en toewijding voelde heel goed voor ons. mede dankzij jullie hebben wij onze vader, man en opa een heel mooi afscheid kunnen geven. Alles was in de puntjes georganiseerd. Karin en heel je team heel hartelijk dank.

Familie de Vries Heerhugowaard

Avatar
Fam Venema

We hebben de naam Karin Smit via een vriendin van de familie . Mijn moeder was al enige tijd ziek totdat ze in het Hospice kwam te liggen . Daar is Karin langs geweest en zo kon mijn moeder het meeste nog zelf regelen , zoals de kist uitkiezen . Karin had ook nog wat iedeeen voor de kleinere kinderen in de familie zoals een belleblaasverhaal , ballonnen en dat we allemaal wat op de kist konden schrijven of tekenen . Ze kwam voor de crematie regelmatig langs of ze stuurde een appje . Ze is heel betrokken bij alles en een ontzettend lief persoon . Wij zijn heel blij dat we voor Karin gekozen hebben .

Avatar
Julia van Dort Brügemann

Wij zijn Karin zeer dankbaarder voor de steun en hulp tijdens het overlijden van onze broer c.q. oom. Alles, werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld en georganiseerd.
En dat alles op zeer discrete wijze.
Het is een top vakvrouw.
In de , toch al moeilijke , periode kun je haar echt alles toevertrouwen en aan haar overlaten.
Heel heel veel dank Karin!

Avatar
Familie Schilder

Lieve Karin,

Jouw zorg, toewijding en empathie was als een warme deken voor ons. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd, zodat wij een mooie, blijvende herinnering hebben van het afscheid van mijn man en onze pap. Heel hartelijk dank!

Familie Schilder.

Avatar
Julia van Dort Brügemann

Wij zijn Karin zeer dankbaarder voor de steun en hulp tijdens het overlijden van onze broer c.q. oom. Alles, werkelijk alles was tot in de puntjes geregeld en georganiseerd.
En dat alles op zeer discrete wijze.
Het is een top vakvrouw.
In de , toch al moeilijke , periode kun je haar echt alles toevertrouwen en aan haar overlaten.
Heel heel veel dank Karin!

Avatar
Carla Haring-Lindhoud

Lieve Karin,
Onze moeder overleed in de vakantieperiode. Hoewel jij bij aanvang zelf ook nog op vakantie was werd de intake en “opstart” waargenomen door Chantal en dat is prima verlopen. De dag na het overlijden was jij er voor ons. Je bent betrokken, meedenkend, meelevend en je hebt ons ook volop de ruimte gegeven om zelf invulling te geven aan het afscheid. Je welkomstwoord in het crematorium, waarin je de vertaling van het intredelied hebt verwerkt, stelde me meteen op mijn gemak. Het werd mede dankzij jou een heel mooi en warm afscheid. Heel veel dank hiervoor.

Avatar
Anneke Jaspers

Lieve Karin, ën beetje late reactie, maar wat was je een goede steun en toeverlaat bij het overlijden van mijn geliefde Ronald! Ik heb met mijn gezin ontzettend veel aan je gehad, zo gevoelvol en zoals je onze overleden zoon erbij betrokken hebt dat was gewoon fantastisch! Het was een zeer warme crematie, dankjewel daarvoor. Lieve groet van ons allemaal.

Avatar
M. Dekker

Graag bevelen wij de warme kracht van Karin Smit aan. Tijdens de voorbereidingen van de uitvaart van mijn vader wist zij sturing te geven aan het emotionele proces. Wij als familie wilde het zo goed mogelijk afsluiten voor mijn moeder en ons zelf maar hoe dan? Karin heeft ons heel erg goed geholpen, met een zachte hand. Iedereen mijn moeder, 3 broers en schoonzussen waren zeer tevreden. Uiteindelijk kun je het maar één keer doen.

Avatar
Ronald van Teulingen

Ik ben echt super goed bij gestaan door karin zij heeft mij geweldig geholpen tijdens en na het verlies van mijn vader ze is echt een topper

Dankjewel Karin

Avatar
Petra Vervoort

In de laatste fase van het leven van mijn moeder was alles erop gericht om haar een zo fijne en comfortabel mogelijke tijd te bezorgen. Toen ze, toch nog plotseling, overleed kwamen we abrupt in een andere fase waarin van alles moest worden geregeld. Zelf had mijn moeder gedurende haar leven gedeeltelijk aangegeven hoe ze wilde dat haar uitvaart zou zijn. Maar er bleef toch nog veel te kiezen en regelen over. We kregen Karin Smit uitvaartbegeleiding als tip van anderen en we snappen nu heel goed waarom.

We kijken met een heel goed gevoel terug op de begeleiding door Leonie. Het contact was ongedwongen en informeel, maar wel professioneel. Deze combinatie heb ik persoonlijk als heel prettig ervaren. Ze hield de regie en zorgde ervoor dat alles werd geregeld zoals wij dat graag wilden. Ook het aandeel van Brent, die door Leonie was ingeschakeld voor de verzorging en het vervoer, was heel fijn.

We kijken terug op een heel mooi en waardig afscheid, met oog voor detail. Het door mijn moeder geknutselde hartje met knopen op de kist tijdens het vervoer naar Zuid Limburg brengt nog steeds een glimlach op m’n gezicht. Zo’n klein detail, dat kan alleen wanneer je van mensen en je vak houdt. Hartelijk dank Leonie.

Avatar
Carel Middel

Karin,
je hebt ons fantastisch begeleid. Je warmte en betrokkenheid hebben ons goed gedaan. De uitvaart verliep vlekkeloos. Ik kan jou en je team bij iedereen van harte aanbevelen.

Avatar
Jeanine Platteeuw

Onze moeder stierf, ondanks haar hoge leeftijd, toch nog plotseling. Zelf had ze een aantal belangrijke wensen in verband met de begrafenis aangegeven gedurende haar leven. Over de vraag wie de uitvaart zou begeleiden hadden we niet nagedacht. We kregen een tip, bekeken de website en hadden een heel goed gevoel. We belden het nummer en daarna ging alles heel soepel. Leonie leidde ons door het proces, stelde de juiste vragen, verdeelde de te nemen beslissingen goed over de dagen voorafgaand aan de begrafenis. De communicatie was uitstekend. We hadden de complicatie dat de begrafenis zelf aan de andere kant van Nederland was en dat het vervoer op de dag van de begrafenis moest plaats vinden. Leonie nam onze zorgen weg door samen met de chauffeur veel vroeger dan nodig was te vertrekken. We kijken terug op een tot in de puntjes verzorgde uitvaart waarin we zeer respectvol begeleid werden en nooit geleefd werden. Nogmaals heel hartelijk dank. Ik kan iedereen aanraden dit proces samen met jullie te doorlopen.

Avatar
Monique Wouters

Het is 17 maart 2022

Hoi Karin, met Monique. In het afgelopen half jaar zijn wij elkaar drie keer tegen gekomen op een begrafenis van de schoonmoeder, moeder en broer van een hele goede vriendin van mij. Vandaag bel ik jou omdat mijn broer heel ernstig ziek is en wij te horen gekregen hebben dat hij binnen enkele uren zal komen te overlijden. Wil jij onze uitvaartbegeleidster worden als mijn broer, die ook vader is van twee kinderen van nu 16 en 19 jaar, overleden is of weet jij iemand voor ons in de regio Delft die net zo zorgzaam, lief en respectvol is als jij?

Lieve Monique, ik was al een beetje voorbereid door jouw vriendin dat ik gebeld kon gaan worden wanneer jouw broer zou komen te overlijden. Al moet ik voor jullie naar Limburg, dan nog zou ik het voor jullie doen. App mij wanneer het moment gekomen is dat jullie mij nodig gaan hebben. Voor nu wens ik jullie heel veel sterkte met elkaar!
In deze intens verdrietige periode is het een hele geruststelling te weten dat Karin er voor ons is als het moment van overlijden werkelijkheid geworden is.

Er zijn geen woorden voor een zieke
Van wie je weet hij redt het niet
Je streelt zijn wang, je ziet zijn ogen
Je bent bevangen door verdriet
Toch ben je dankbaar voor het einde
Dat na zoveel moedig strijden kwam
Omdat het niet alleen zijn leven
Maar ook zijn lijden overnam

Omringd door degenen die hem dierbaar zijn hebben wij op 17 maart 2022 afscheid kunnen nemen van onze lieve, zorgzame en trotse papa, broer, zwager, oom en vriend

Nadat wij na het overlijden met elkaar van de eerste schrik bekomen waren app ik naar Karin.

Ik krijg een heel lief berichtje terug en we spreken een tijd af om met elkaar bijeen te komen om de nodige dingen te gaan regelen. Vanaf dat moment vloeit alles wat geregeld moet worden als een warme gloed langs ons heen en wordt aandacht besteed aan onze gedachten, gevoelens, wensen en ideeën. Mede dankzij de persoon en de professionele begeleiding van karin heeft mijn broer een uitvaart gekregen waar wij met trots en warme gevoelens aan terug kunnen denken.

Avatar
Cockie en Kees van der Slot

Lieve Karin,
Deze keer hebben wij je al in een vroeg stadium benaderd in verband met de ziekte van onze (schoon) moeder. Je hebt vooraf al het een en ander voor ons uitgezocht, wat rust gaf. Op het moment dat we je nodig hadden, was je er weer snel ondanks dat het niet in jouw werkregio was.
Je nam de tijd voor ons verdriet, hield het overzicht bij alles wat geregeld moest worden en wist eventuele beren op de weg te verjagen. Je neemt zoveel uit handen en houdt ondertussen de regie. Zo warm, liefdevol, zorgzaam. Ik kan echt iedereen aanraden om met jou in zee te gaan. Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen. We kijken terug op een mooi afscheid.

Avatar
Remco van Achthoven

Als je op zoek gaat naar iemand in de uitvaart begeleiding, die je kan helpen tijdens het moment dat je afscheid gaat nemen van een dierbare, dan kan je voor een moeilijke keuze staan. Plotseling zoveel beslissingen. Wie bel je op als het zover is en wie past bij ons? Gelukkig was het voor ons niet zo moeilijk. Wij hadden een aanloopje. Mijn vader had te horen gekregen dat hij niet lang meer zou hebben waardoor ik kon het van te voren regelen. We hadden keuze als gezin en konden kritisch zijn. Ik had je al bezig gezien bij de afscheid van een moeder van een collega en wist via vrienden en bekenden dat het goed zat bij jou. Een belletje naar jou was snel gemaakt. Jij kon ons helpen in deze periode. Dezelfde avond reed jij al langs ons huis om de opties af te geven. Een paar weken later volgde een bezoek van jou aan mijn vader zodat ook hij wist wie zijn gezin zou bijstaan en er was een klik bij zowel mijn vader en mijn moeder. Zo fijn. Twee maanden later, om 6:00 uur, belde ik je op. Het was zover. Het was fijn om op dat moment iemand om je heen te hebben als jou. Iemand aan wie je alles kan vragen, iemand die alles kan regelen maar vooral iemand die ons de keuze gaf om het op onze manier te doen. Wat volgde was een mooie periode van afscheid en een uitvaart waar mijn vader trots op zou zijn geweest. Recent hebben we met jou een borrel mogen drinken op de avond dat jij het as van mijn vader langs kwam brengen. De cirkel is weer rond. Bedankt voor de goede begeleiding Karin!

Avatar
Herman en Joke

Lieve Karin,

Wij hebben je gebeld en dat contact was warm alsof we je al jaren kende, wat een liefde straat je uit. Voor de eerste keer met je samen gewerkt, je nam alle tijd om alles uit te leggen en te regelen, je bent een warm persoon, die naar onze wensen geluisterd heeft, en advies gegeven heeft. Je blijft bij de crematie van Tante op de achtergrond, alles tot in de puntjes geregeld.
We kijken tevreden terug op de crematie van Tante.
Wat een warm mens ben je en een heel fijn team om mee samen te werken, toppers.
Dank je wel voor alles.

Avatar
Lizet Nieman

Voor de tweede keer met je samengewerkt. Het voelde goed, je snapte onze wensen en had op iedere vraag een antwoord en of een oplossing. 2 jaar geleden met mijn oom en een maand geleden met mijn tante. Dingen waarvan ik dacht dat kan nooit, kon gewoon. En in alle rust hebben we de crematie kunnen regelen. Ik vroeg je of je wel eens sliep of vrij was want ik geloof dat als ik midden in de nacht een berichtje zou sturen, ik nog antwoord kreeg ook. Alles picobello geregeld, en snel. Appjes met weinig woorden, wordt geregel. Je bent een toppertje!

Avatar
Marjan van Rijswijk

Lieve Karin,

Wat ben jij een lieve warme vrouw en heb jij alles rond het overlijden van mijn man prachtig en geduldig begeleid.
Omdat de voorbereiding en de crematie zo mooi zijn verlopen, heeft dat mij veel troost en steun gegeven.
Bedankt lieve Karin
Dank daarvoor.

Avatar
Kitty de Haas

Lieve Karin, 1 jaar verder nu na het overlijden van Thomas. Mijn gezin en ik hebben jou, net voordat de uitvaartverzorger van mijn verzekering zou komen, gevraagd te komen. Dit was een gouden greep. Omdat Thomas op een onnatuurlijke manier is overleden hadden we jou echt zo nodig. Het maakte jou niet uit of je nou 1 uur bij ons zat of 4 uur. Je fungeerde als moeder figuur voor ons allemaal. Je creëerde rust in de chaos. Maar je handelde ook met kleine stapjes. Eerst alle tijd voor Thomas en morgen het volgende regelen. Dit deed mij en mijn gezin heel goed. Je kon jezelf ook goed op de achtergrond plaatsen en ons de ruimte geven. Ondanks de Corona tijd,is de condoleance thuis door jou Brent en Nathalie keurig verlopen. Ik denk natuurlijk nog vaak aan deze periode terug en als ik het nodig heb. Kan ik ook nu nog altijd met je praten. Je bent een heerlijk mens met de groot hart voor het werk wat je doet. Dank je wel voor alles.....

Avatar
S. Veltheer-Gies

Dankzij Karin hebben wij aan het afscheid van onze hoogbejaarde moeder, alleen maar mooie herinneringen. Karin heeft de uitvaart uitstekend voorbereid en de familie begeleid. Ze neemt de tijd om alle wensen te bespreken en te vertalen naar een persoonlijke uitvaart in de geest van de overledene. En ook haar nazorg is prima. Mijn familie en ik zijn Karin dan ook heel dankbaar voor haar persoonlijke aanpak, toewijding en steun. Alle lof.

Avatar
C. Schravemade

Lieve Karin.
Het moet niet moeilijk zijn om over jou iets te zeggen of schrijven, maar voor mij persoonlijk is dat wel het geval. En dat is niet omdat er over jou niets te zeggen zou zijn, maar ji zelf weet, uit onze gesprekken, hoe ik, mijn kinderen en kleinkinderen over jou denken.
Vanaf het eerste contact was er een goede klik, en die is niet meer weg gegaan, jij was een met ons, en dat heeft de week van de uitvaart voor ons veel licht gegeven. Ook van jou kant hebben wij gemerkt dat ons goede contact ook voor jou goed werkte.
Jij bent een persoon, die zich zelf niet op de voorgrond plaatst, maar de familie alle mogelijkheden geeft om hun wensen kenbaar te maken.
Lieve Karin, vanaf deze plek, wil ik jou nogmaals bedanken voor alles wat jij voor ons, in die ontzettend moeilijke periode, en ook nog daarna voor ons hebt betekent en gedaan.
Groetjes.

Avatar
Gerda Nicolai

Veel dank voor de uitstekende, stijlvolle, persoonlijke, respectvolle, invoelende en meedenkende wijze waarop jullie de uitvaart van mijn moeder deze zomer hebben begeleid. Leonie Verkerk wist goed wat ze moest doen en - soms - juist aan ons moest overlaten. Door jullie begeleiding kunnen wij terugkijken op een heel mooi afscheid.

Avatar
Miranda van Dijk

Karin heeft in 2,5 jaar tijd drie uitvaarten binnen onze familie verzorgd. Elke uitvaart was tot in de details geregeld en elke uitvaart met een eigen sfeer geheel afgestemd op de dierbare van wie wij op dat moment afscheid moesten nemen. Karin voelde op alle momenten als warm en vertrouwd.

Avatar
Jack Korenstra

Toen mijn vrouw Mieke in de terminale fase kwam, zocht ik op internet een uitvaartverzorger en kwam zo bij toeval bij Karin terecht. Het eerste contact in april bij mij thuis klikte het direct en had ik een goed gevoel bij haar. zij gaf goede informatie en adviezen over wat gedaan moest worden als Mieke zou overlijden.

Na het overlijden van Mieke op 6 juli, was zij snel ter plaatse om Mieke te verzorgen, waar mijn dochter en ik bij konden assisteren. Verder stelde zij dagelijks in overleg met ons het programma van het afscheid bij de crematie vast.
De crematie verliep onder regie van Karin vlekkeloos en was geheel naar onze wens. het was een heel mooi afscheid.
Heel veel lof voor Karin Smit, een geweldig mens en mijn kinderen en ik zijn haar zeer dankbaar.

Avatar
Silvèr Snoek

Beste Karin ,Bijgaand willen wij onze dank uitspreken voor de zorgzame begeleiding na het overleiden van onze vader. Je hebt ons op een gestructureerde manier geholpen om een waardig en gepast afscheid voor onze vader te organiseren. Op juiste wijze attendeerde jij ons op de mogelijkheden qua uitvoering en hierdoor was alles bespreekbaar voor kinderen als ook de klein kinderen zowel voor , tijdens maar ook na de uitvaart. Tot slot mooi om te zien dat zelfs een samenwerking met collega ondernemer (Nathalie) in deze omstandigheden mogelijk was .Uiteraard ook dank aan Brent die op zeer gepaste wijzen facilitair ondersteunde waar nodig. Allen zeer veel dank namens Sjaak , Emilie , Niels , Leon en Silvèr Snoek

Avatar
Fam Snoek

Karin je bent ons tot geweldige steun geweest bij het overlijden en afscheid nemen van ons vader. Samen met Brent en Nathalie heb je ons echt ontzorgd en was alles prima geregeld. En dan ook nog te bedenken dat we voor jouw begeleiding hebben gekozen op aangeven van ons vader zelf, dit gezien zijn eigen eerdere ervaringen. Echt alles is gelopen zoals we samen hebben bedacht in jouw bijzijn. We kijken dan ook terug op een heel mooi afscheid. Nogmaals erg veel dank daarvoor.

Default Avatar55
Els Wittebrood – van der Kruk

Lieve Karin,

Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Ik heb grote bewondering voor jou en de manier waarop je je vak verstaat en uitvoert.

Mijn man Siebe is op 29 jarige leeftijd overleden aan kanker. De week voor hij overleed hebben we contact gezocht met Karin en ze heeft zich meteen verdiept in onze situatie door het boek van Siebe (slanker door kanker) te lezen samen met de blogs die ik bijhield om mensen op de hoogte te houden. Vanaf het moment dat mijn man overleed stond Karin 24 uur per dag voor mij en de familie klaar. Niets was teveel en ze heeft de leiding genomen over de hele uitvaart. Het werd een groots persoonlijk afscheid, met ongeveer 1000 mensen op de condoleance en 500 op de uitvaartplechtigheid zelf. Precies op de manier hoe Siebe het bedacht heeft, eigenlijk is het zelfs groter en mooier geworden dan hij had kunnen bedenken. Karin heeft er voor gezorgd dat deze dagen vlekkeloos zijn verlopen. Alles viel op zijn plek en ik kijk met trots terug op wat we hebben neergezet voor Siebe. Ze bracht rust in een intens hectische week en ik kon volledig op haar vertrouwen.
Mijn dank is groter dan woorden kunnen uitdrukken. Het is niet ‘gewoon haar werk’ maar het is persoonlijk contact en ze is oprecht betrokken.

Avatar
Marja Lausberg

Lieve Karin, dank je wel voor jouw warme en professionele begeleiding na het overlijden van onze moeder. In de dagen naar de uitvaart toe stond je elk moment van de dag voor ons klaar, je dacht met ons mee en leefde met ons mee. Het afscheid was hartverwarmend en zo passend bij onze moeder. Een paar weken later hadden we nog een nagesprek en ook nu had je alles weer perfect geregeld. Bedankt voor alles Karin

Avatar
Elly van Egmond

Lieve Karin, wat hebben we een goede keus gemaakt om jou te bellen na het overlijden van onze lieve man vader en opa Leo. Je nam ons bij de hand en hielp ons samen met Leonie door deze droevige periode. Alles werd tot in de puntjes verzorgt op een heel warme en betrokken manier. Altijd een luisterend oor en op een rustige stap voor stap manier de uitvaart en de voorbereiding daarop geregeld. Ook de kleinkinderen werden door jullie op een fantastische manier bij alles betrokken. Onze dank is dan ook groot voor alles wat je ons hebt gegeven samen met je team.
Liefs, Elly en familie

Avatar
Arjan Vethman

Bedankt voor de mooie begeleiding na het overlijden van mijn vader. Jouw ontzorgende, betrokken en resolute aanpak heeft ons en vooral mijn moeder veel goed gedaan. Ook die extra mooie woorden tijdens de plechtigheid zal ik niet vergeten. Dank Karin.

Avatar
Marja Huijberts

Het was zo fijn dat we de uitvaart van onze vader, opa en partner door een bekende te laten doen. Karin is bekend met onze familie en dat maakte het heel persoonlijk.
Vanaf het moment dat onze vader/opa/partner overleden was werden we uitstekend begeleid door Karin, Brent en Leonie en was er heel veel ruimte om onze eigen wensen kenbaar te maken.
Omdat door Corona we onze vader, die heel veel voor de gemeenschap heeft gedaan, niet helemaal het afscheid konden geven die wij voor ogen hadden, kwam Karin met ideeën waardoor het toch nog een waardevol afscheid werd. Zo hebben we Pa met een loopkoets naar zijn laatste rustplaats gebracht en hadden vele mensen, die hem kenden, toch de gelegenheid om hem een laatste groet te brengen door langs de route te staan. Dit was voor ons heel indrukwekkend. Voor ons was Karin een rots in de branding die ook bij tegenslagen ons erdoor heen sleepten en haar "mannetje" stond om toch dingen voor elkaar te krijgen.
Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid, waarvoor wij Karin en haar team heel hartelijk voor willen bedanken.

Fam. Borst en Fam Sijnesael

Avatar
Caroline jonker

Karin is een heerlijk “mensenmens” die je in verdrietige tijden er doorheen sleept,voelt meteen vertrouwd,als of je haar al jaren kent,ze regeld als prima ! Tot in de puntjes verzorgd.

Avatar
Janny Vethman

Lieve Karin, wat heb ik een steun van Jou ontvangen! Je doet je werk met liefde, dat is te voelen en te zien. Je leeft je in en hebt aan een half woord genoeg, heel fijn in deze verdrietige tijd. Heel mooi en vakkundig hoe je Piet hebt verzorgd na zijn overlijden en ons hebt bij gestaan.
We hebben, dank zij jou, een heel mooi en dankbaar gevoel na de plechtigheid. Je was er op het juiste moment. Dank je wel hiervoor. Liefs Janny.

Avatar
Leandro Melini

Je moeder overlijdt sneller dan gedacht. Ze heeft niets geregeld. Ze sprak nooit over dood gaan. Ineens moet de crematie geregeld worden. Dan maar, met het idee, 'zo had ze het gewild'. We zochten een uitvaardonderneemster met persoonlijke 'touch'.
Op de site van Karin Smit, vonden we precies wat wij bedoelde. Ze kwam voor een kennismaking, om te kijken of het van beide kanten zou klikken. Heel snel werd duidelijk dat ze een 'mensen' mens is met een passie en missie. Dat is voelbaar in alle details en de zorgvuldige begeleiding. Ze werd vergezeld door stagiaire Leonie, absoluut een fijne aanvulling. Zij opperde goede ideeën en was prettig in contact. Karin onderhield een week intensief contact met ons. Elk moment van de dag was ze aanspreekbaar. Ze doorloopt alles stapje voor stapje. Het leek een 'omgekeerde kraamzorg', een beetje gek gezegd. De uitvaart is met alle genodigden een mooi intiem en waardig afscheid geworden, zoals het bij mijn moeder paste. Dankjewel Karin en Leonie, jullie zorgden dat het verwerken van het overlijden een stukje lichter is geworden door een mooi afscheid.

Avatar
Petra van Holland-Nijhof

Lieve Karin

Heb Karin via via mogen contacten voor de uitvaart van mijn man Willem,wat voelde dat goed gelijk al op het moment dat ik de deur open maakte.
Met zoveel verdriet weet Karin je er door te slepen dat kan ik met geen pen beschrijven wat een warme lieve vrouw die ervoor je is als je er nodig hebt.
Je gaat gewoon van haar houden.
Dank je wel Karin.

Avatar
Marga van den Elskamp

Lieve Karin,
Wij kunnen terugkijken op heel bijzondere momenten die jij ons hebt gegund tijdens het afscheid van mijn lieve man en vader van onze twee zonen. Jij wist precies de juiste momenten te kiezen waardoor verdriet werd omgezet in een lach en een traan, hierbij denk ik mede aan onze kleinkinderen. Jij maakte dat mijn zonen met veel liefde en zonder enige schroom hebben geholpen om hun vader voor zijn laatste reis te verzorgen en aan te kleden. Dit zijn kostbare momenten geweest die wij als gezin nooit zullen vergeten en blijvend zullen koesteren. Dank voor dit alles!
Marga, Ivo en Marieke, Rolf en Maddy en de kids Lieke, Sofie en Jorne.

Avatar
Gre bijpost

2 jaar geleden zaten we aan de keukentafel met z’n 3en. Niet wetende dat het nu werkelijkheid is geworden. Mede dankzij jou hebben we Arie een prachtig afscheid gegeven. Weer zaten we aan de tafel met de kinderen. Ook voor de kleinkinderen nam je alle tijd om dingen uit te leggen. Niks was onmogelijk, zelfs Kees de hond mocht mee in de rouwauto. De erehaag, je had alles tot in de puntjes verzorgd. Karin we zijn superblij met je. Een aanrader voor iedereen die in deze moeilijke situatie komt. Karin, duizend maal dank!

Veel liefs Gre Bijpost

Default Avatar55
Marco de Wit

Karin, We kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart van mijn moeder.
Wat een mooi team met Leonie en Brent, geen moeite is teveel.
Met video bellen en livestream is ook de familie in Amerika er goed bij betrokken geweest. en hebben zij ook op afstand de uitvaart als warm kunnen ervaren.

Default Avatar55
Fam. Boezaard

Beste Karin,
We kijken met een heel tevreden gevoel terug op de uitvaart van onze moeder in corona tijd. Je hebt ons erg prettig begeleid, zodat wij keuzes konden maken die recht deden aan de wensen van ieder van ons. Daardoor is het een heel persoonlijk en intiem afscheid geworden, geheel naar onze wensen. Je zorg voor onze moeder was warm, bijzonder en respectvol. We voelden ons gesteund en tegelijkertijd konden we vertrouwen op je zakelijke deskundigheid. Heel erg hartelijk dank voor je betrokkenheid en goede zorgen.

Default Avatar55
Daniël Bethlem

Via via Karin gevonden die alles heeft geregeld mbt tot het afscheid van mijn vader, tot volle tevredenheid van mijn moeder en haar kinderen. Vijf sterren!

Default Avatar55
Rudy Tichelaar

Karin, nogmaals bedankt voor jouw fantastische verzorgen van de uitvaart van onze papa. Je was erg betrokken, en hebt alles goed begeleid. Wij zijn daar erg dankbaar voor. Groetjes uit Canada

Default Avatar55
Ecj Huiskens

Lieve Karin,
Het eerste contact met Karin, na het overlijden van onze (schoon)Moeder en Oma, voelde gelijk warm en betrokken!
Heel mooi en bijzonder om samen met Karin de laatste persoonlijke verzorging te kunnen geven aan Moeder!
Het dagelijkse zorgzame contact bij ons thuis waar moeder stond opgebaard, verliep in alle rust en werden zo de mogelijkheden en wensen tot in de puntjes begeleidt door Karin!
Om zo met elkaar naar een mooi waardig afscheid van moeder toe te groeien!
Vanuit haar liefdevolle en respectvolle begeleiding is haar vakmanschap op haar lijf geschreven, en wensen wij een ieder toe!
Hartelijk Dank Karin voor alles wat je voor ons hebt betekend!
Lieve groet ook voor Leonie, Tineke Huiskens en familie

Default Avatar55
Jannie Uiterwijk winkel

Lieve lieve Karin . Ik heb je voor het eerst ontmoet in craenebroek . Waar jij in de verpleeg verzorging werkte . Nel molenaar die jij verzorgde vond het heel erg dat jij wegging . Maar vond het ook heel mooi dat jij in de uitvaart ging . Dat Nel overleed heb jij haar uitvaart verzorgd. Wat heb jij dat liefdevol gedaan . Net zoals jij de mensen in craenebroek verzorgde. Jij hebt Nel een prachtige uitvaart gegeven Je hebt Thea en mij alle ruimte gegeven om samen haar te verzorgen . Wat vooral voor mij , heel bijzonder was .Mijn oude verdriet van vroeger bij het verliezen van ons kindje waar ik geen afscheid van kon nemen . Heb jij voor mij verzacht . Lieve Karin voor eeuwig in mijn hartLiefs Jannie

Default Avatar55
Carla Remery

Lieve Karin, lieve Kanjer!
Als collega-uitvaartbegeleider hoewel niet meer praktiserend was het mijn wens dat jij de uitvaart van onze moeder en oma zou begeleiden. Mijn gevoel gaf me in dat jij met jouw kennis en ervaring èn vanuit jouw mens-zijn mij die ruimte zou kunnen geven die ik in dit proces voor ogen had. Je hebt voor ons op een fijne manier de praktische kant geregeld waardoor ik samen met mijn broer en zijn kinderen geheel vorm en uiting kon geven aan de ceremonie en alle rituelen, waaronder een paar met een sjamanistisch tintje. We hebben een hele mooie, intense en toch luchtige viering gehad met alleen ons vijven, voor ons heel bijzonder. Karin jij was daarin voor ons een waardevolle steun en kracht 'op de achtergrond' zodat alles wat wij ons wensten voor onze moeder en oma in goede banen liep.
Je moet het maar kunnen: een uitvaart begeleiden die door een eigen-zinnige en eigen-gereide mede-uitvaartbegeleider hoewel niet meer praktiserend wordt vormgegeven en uitgevoerd: Karin kan het!

Default Avatar55
Irene van der Lubbe

Lieve Karin,

Wij zijn zeer tevreden hoe jij onze familie gesteund en begeleidt hebt na het overlijden van onze moeder.
In de drukke dynamiek van ons gezin wist jij rust te brengen. De zorg voor ons individueel en in het bijzonder voor onze kwetsbare vader was zo liefde- en respectvol.
Je hebt de condities gecreëerd dat wij op onze eigen wijze in deze bijzonder tijd afscheid konden nemen van onze moeder en echtgenote.
Harte groet Irene & familie van der Lubbe

Default Avatar55
Thea Geerling

Lieve Karin,
Wat was het fijn om jou te ontmoeten in deze voor ons zo moeilijke tijd. Je wist precies wat wij nodig hadden en wij voelden ons gedragen door jou. Binnen onze familie was jij onze steun en toeverlaat.
Jij gaf ons tips en regelde alles precies zoals wij het wensten.
Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug naar een intens mooie begrafenis.

Bedankt lieve Karin voor dat je er voor ons allemaal was.

Thea Geerling

Default Avatar55
Reinier Geerling

Beste Karin,

Ik wil je graag bedanken voor de geweldige begeleiding die je ons hebt gegeven na het overlijden van mijn vader. Jouw persoonlijke manier van begeleiden, de communicatie met de familie en onze kinderen en uiteindelijk de geweldige uitvaart zullen ons nog heel lang bijblijven. Hartelijk dank en lieve groet,

Reinier en Petra Geerling en de kinderen.

Default Avatar55
Annemieke Roosen

Beste Karin,
Namens de hele familie wil ik je bedanken voor de goede verzorging van de uitvaart van onze moeder. Waardig, persoonlijk, met respect voor alle uiteenlopende wensen, tot in de puntjes verzorgd.
Wij kijken terug op een prachtige uitvaart, hetgeen ons helpt bij de verwerking van ons verlies.
Dank je wel,
Annemieke Roosen

Default Avatar55
Irene Vink

Als ik terug kijk op de uitvaartbegeleiding van Karin bij mijn vader, is het eerste wat in mij opkomt; Persoonlijk, warm en liefdevol. Wat een talent heeft deze vrouw, een echte topper voor in dit vak!

Nadat mijn vader was overleden, kwam zij ons 's nachts helpen met het verzorgen van hem. Maar eerst maakte zij contact met hem, met zijn lichaam. Dat vond ik zo bijzonder en mooi! Verder ziet ze goed wat ieder nodig heeft in de familie, ook heel fijn. Alles werd zo kundig en netjes geregeld waardoor ik en de rest van ons gezin terug kunnen kijken op een hele intense maar mooie week en een prachtige crematie.

Na een paar weken kwam ze nog persoonlijk bij ons langs om te horen hoe het met ons ging. Het was een hele fijne, warme en gezellige avond.

Dank je wel lieve Karin voor alles wat je voor ons hebt gedaan, zodat wij op een Willem waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van mijn vader (Willem). Want wat je ook wilt, Karin regelt het, de topper!

Default Avatar55
Martin Drogtrop

Lieve Karin,
Toen onze zuster haar einde voelde naderen ,wilde zij graag een uitvaart die aansloot bij haar persoonlijke wensen en dat waren er best wel wat, maar al gelijk bij de eerste ontmoeting was er gelijk een goed gevoel wederzijds,
Je hebt daarnaast ook wensen mogelijk gemaakt die anderen niet hadden kunnen waarmaken en toen er iets dan toch met de post iets misging, heb jij met je professionaliteit de zaak snel vlot weten te trekken.
Ook op persoonlijk vlak klikte het meteen met iedereen van de familie en hebben we samen gelachen en gehuild, wij zijn dan wel een zuster verloren ,maar hebben er een waardevolle vriendin bijgekregen
Dankjewel voor alles
Fam. Drogtrop

Default Avatar55
Pierre en Nella Buis

Lieve Karin,

Wat ben jij een topper.
Vanaf het eerste telefonische contact was er gelijk een klik. Begripvol maar ook de praktische zaken kwamen aan de orde.
Na het overlijden van tante Nel kwam je haar verzorgen en wat doe je dat met liefde.
De dagen daarna bouwden we samen aan Nel haar afscheid en nam je ons heel veel zorg uit handen.
Wij kijken terug op een hele bijzondere tijd met iemand die voor dit vak geboren is.
Van ons krijg je een dikke 10
Lieve groet, Pierre en Nella

Default Avatar55
Albert van de Kuijt

Beste Karin,
Eigenlijk wou ik alleen het laatste wensenboekje aanvragen, maar een week later overleed mijn moeder. Wat zijn we achteraf blij dat ik je heb gebeld.
Het is een mooie uitvaart geworden, Een zelfgemaakte foto op de rouwkaart en je reactie toen je hem kwam brengen deed me heel goed. De westertoren op de mand, geen probleem. Ik ben dankbaar voor alles wat je voor mijn moeder hebt gedaan.
Albert van de Kuijt

Default Avatar55
Familie Dekker

Lieve Karin,

na het onverwachte overlijden van mijn broer en onze zwager, dachten we direct aan jou voor de verzorging van de uitvaart. Wij waren heel blij met jou in deze dagen, omdat er zo veel te regelen is. Je had alle tijd en was ook heel persoonlijk.

Familie Dekker

Default Avatar55
Onno, Sylvia en Jasper Janssen

Lieve Karin,

We willen je heel erg bedanken voor de heel mooie en zeer persoonlijke uitvaart van tante Attie Heijjer- Schrijer. Vanaf het eerste contact tot en met de afronding ben je zeer betrokken en hulpvaardig geweest.
Wij hebben het ervaren als zeer warm en betrokken, en zullen als we in de toekomst weer een uitvaart mogen regelen zeker aan jou denken.
Heel veel dank,

Sylvia, Onno en Jasper

Default Avatar55
Familie Schilder

Lieve Karin,

Onze eerst ontmoeting was op de sterfdag van Frank, mijn lieve man en onze papa. Veel te jong was hij, 53 jaar. Vanaf het moment dat je bij ons binnen kwam en begon te vertellen over jezelf voelde het meteen goed en vertrouwt, er was een klik.
Wij willen jou bedanken voor alle hulp met het regelen van de praktische zaken en warme steun bij het afscheid van Frank. De tijd die je voor ons nam en de nodige aanvulling die je ons gaf in de voor ons zo moeilijke dagen. Ook waarderen wij jouw respect voor Frank en dat je zo betrokken was met onze familie.
In samenwerking met Yvonne Heddes , ritueelbegeleidster , die wij ook gevraagd hadden, hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt. Jullie vulde elkaar goed aan alsof jullie altijd met elkaar samen werkten. Jullie zijn echt een gouden duo. Ook in deze aparte corona tijd waarin de dingen anders gingen dan gewoonlijk waren alle ideeën welkom en werd er gekeken naar alles wat mogelijk was. Zoals een erehaag langs de route en een trekker defilé van collega akkerbouwers van Frank. Het was heel indrukwekkend. Wij kijken terug op een warme en liefdevolle tijd die wij samen met jou hebben doorgebracht.

Lianne, Merel, Aniek en Tim Schilder

Default Avatar55
Pieter en Maya de Vries

Lieve Karin,
Wij zijn blij met jouw begeleiding, warm, betrokken en ontzorgend. Je hebt ons bijgestaan in een moeilijke periode van het afscheid van onze moeder en schoonmoeder met waardigheid en trots hebben wij dit kunnen doen ook in deze Corona tijd.
Bedankt Pieter en Maya de Vries

Default Avatar55
Insing

Beste Karin
Wat heb je ons goed bijgestaan na het overlijden van mijn man en onze vader en opa
Je stond alle dagen voor ons klaar
Wat voelde dat goed
Je heb met ons samen alles geregeld voor de uitvaart en niets was te veel voor je .
Door jou hebben we een mooie uitvaart gehad wat vooral in deze tijd heel speciaal was
Bedankt Karin
Gr. Fam. Insing

Default Avatar55
Kees Adamse

Beste Karin,
Via je site wil ik anderen laten weten hoe professioneel en prettig je ons hebt begeleid na het overlijden van (eerst vader) en recent moeder. Ik weet sinds kort dat je in de zorg hebt gewerkt en dat kun je merken in de wijze waarop je werkt.
Je luistert naar specifieke wensen rond de uitvaart en verzorgt die uitstekend. Ik raad iedereen aan om van je diensten gebruik te maken!
Nogmaals dank,
Kees Adamse

Default Avatar55
Ria Ooijevaar Klaver

Lieve Karin, na het eerste telefoontje met jou na het overlijden van onze moeder en oma, kregen we direct een goed gevoel. En dat is zo gebleven. Wat heb je ons goed begeleid met alles wat er bij komt kijken toen onze moeder was overleden. Geweldig bedankt, voor jou manier van aanpak. Ria Ooijevaar klaver

Default Avatar55
Nel de Wit

Lieve Karin,

Toen mijn moeder s'avonds kwam te overlijden was het stil.Over een uitvaartbegeleider was nog niet nagedacht. Plotseling dacht ik aan jou, diegene die de de uitvaart begeleidde bij de schoonmoeder van onze dochter. Ik belde je en je zei: ik kom!. Vanaf dat moment viel die zorg van ons af en je regelde alles. Wat een lief mens ben jij. Jij die de sfeer goed proeft en de situatie goed inschat. Jij die ons de goede beslissingen liet nemen. Wat een mooie week hebben wij samen beleefd. Liefdevol en waardevol. Zo mooi om op terug te kijken. Wij zullen onze moeder missen, maar weet zeker dat wij met een goed gevoel op dit afscheid kunnen terug kijken. Zoals je zei: omarm het verdriet en koester de herinneringen. Lieve Karin bedankt voor alle aandacht goede raad en hulp. Wij kijken terug op een afscheid zoals wij hoopte dat het zou zijn.

Nel de Wit-Schaaper

Default Avatar55
Fam. Klaver

Lieve Karin,
We hebben bij het overlijden van onze moeder, zo veel steun van jou gehad. Je persoonlijke aanpak en je betrokkenheid heeft ons allemaal heel goed gedaan. Je had alles tot in de perfectie geregeld . Heel veel dank daarvoor. Fam. Klaver

Default Avatar55
Wout Franken

Lieve Karin,
Toen mijn vrouw Petra plotseling kwam te overlijden in Magnushof was het voor ons meteen duidelijk dat we jou zouden vragen voor de uitvaart. Op de eerste plaats omdat je door vele vrienden zeer goed werd aanbevolen, maar ook omdat we jou al kenden via jouw moeder, die jarenlang met Petra als vrijwilliger had samengewerkt. Toen ik jou die eerste keer belde klikte het meteen.
Met jouw warme en liefdevolle benadering en je persoonlijke betrokkenheid heb je ons geholpen om in die moeilijke dagen alles voor ons te verzorgen, al die vele beslissingen te kunnen nemen. En dank zij jouw professionele aanpak en uitvoering was alles daarna dan ook perfect geregeld.
We hebben van Petra afscheid kunnen nemen, precies op de manier, zoals we ons dat hadden voorgesteld.
Karin, dank je voor deze onmisbare hulp,
Wout Franken

Default Avatar55
Nico

Lieve Karin,
We hadden bij de uitvaart van onze vader in mei 2018 al kennis gemaakt met jou.
Je betrokkenheid en zorgzaamheid was (toen ook al) voor ons een grote steun.
Toen in januari onze moeder plotseling overleed was onze eerste gedachte :
“we moeten Karin bellen”.
We hadden je telefoonnummer nog en je bent gelijk gekomen.
Het was als een wederzien met een familielid en,…
Je ging gelijk ont-zorgen en regelen.
Je hebt ons door deze heftige periode heen geholpen, en mede door jouw hulp kunnen we terugkijken op een mooi en waardig afscheid.
Dank voor alles namens de hele familie.

Nico en Rita.

Default Avatar55
Lizet

Onze dank aan Karin, ze heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Helemaal klasse!

Default Avatar55
Familie Stet

Lieve Karin,

Het voelde voor ons vertrouwd en warm. Heel liefdevol en zorgzaam en van begin tot eind een prima begeleiding. Erg open en vooral het no nonsense voelde voor ons heel goed! Je voelt heel goed aan wat we wilden en hebt ons daarbij heel fijn geholpen! Heel erg bedankt voor alle goede zorgen!

Familie Stet

Default Avatar55
Hilma Huiberts

Lieve Karin,
ons al bekend door de liefdevolle verzorging bij papa en mama in Craenenbroeck en daardoor wisten wij al dat wij jou zouden vragen om ons bij te staan na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Dank je wel voor je warmte, rust en persoonlijke maar zeker professionele aanpak. Je betrokkenheid in de week van het overlijden maar ook de weken erna zijn geweldig.
Lieve Karin, dank je wel voor alles.
Dikke kus van ons allemaal
Familie Hoeve

Default Avatar55
Miranda

Ik wens iedereen een Karin bij het begeleiden en verzorgen van een uitvaart!
Door haar zorgzame, liefdevolle en zeer persoonlijke benadering ontzorgt ze echt.
De rollercoaster waar je in zit als iemand overlijd wordt veel overzichtelijker door haar begeleiding. Karin neemt altijd de tijd voor je, 24/7 en doet alles stap voor stap. Je hebt daardoor niet het gevoel dat alles in 1 dag geregeld moet zijn. Je kunt echt op haar vertrouwen dat alles meer dan goed komt. Daarnaast staat ze je liefdevol en troostend bij in de dagen die juist zo heftig zijn. Voor volwassenen maar ook voor (klein)kinderen is ze er! Karin dank voor al je goede zorg voor, tijdens maar ook nog altijd na het overlijden van mijn vader.
Miranda Palthe en Siny Palthe

Default Avatar55
Tanja

Lieve Karin,
ik kan alleen maar zeggen dat je een topper bent in je vak.
Jouw begeleiding voelde als een warme deken.
Dank je wel hier voor.

Een warme groet van mij. xxx

Default Avatar55
Jaap

Lieve Karin,
Ooit jouw advertentie uitgeknipt voor het geval het overlijden van onze dierbare vader in de vakantie zou gebeuren. Uiteindelijk gebeurde dit op een avond en gelukkig had jij nog ruimte om ons te begeleiden dezelfde avond. Het gaf vanaf het begin een goed gevoel. Je dacht mee, leefde je in en het voelde of je een van ons was.Dat alles maakte dat het tot in de puntjes geregeld werd. Iedere probleemje loste jij op en gaf ons de kans om te rouwen. Jou bezoeken waren warm en gezellig, waarbij mooie herinneringen werden opgehaald. Gewoon super begeleiding en onze deur staat altijd open om nog eens gezellig bij te kletsen.

Jaap en Anita xxx

Default Avatar55
Annemarie Rijs

Lieve Karin,
Je kwam bij ons thuis op de vroege ochtend van 19 september..je aanwezigheid voelde direct goed en vertrouwd. De begeleiding was hartverwarmend. Het afscheid van Henk was precies zoals wij in gedachten hadden..wij hebben hier een warme herinnering aan.
Veel reacties van de aanwezigen gehad..dat het zo mooi was, tot in de kleine details verzorgd en hoe de liefde voelbaar was.. Dankbaar voor!

Default Avatar55
Selita Droog

Lieve lieve Karin

Je bent echt een top begeleidster wij hebben zo veel steun en liefde van jou gekregen met onze vader je bent echt een geweldig persoon ik zal jou nooit van me leven meer vergeten zonder jou hadden wij de crematie nooit zo mooi kunnen afsluiten, de reacties die wij kregen van onze vrienden en familie zullen wij nooit vergeten, je bent bij mij altijd welkom als je in de buurt bent.

Karin bedankt voor al jou hulp

xXx Selita

Default Avatar55
Romana Droog

Lieve Karin,

Via via hebben we jou gekregen en het beste wat ons is overkomen. Jij bent zo lief en de begeleiding was zo top.
Ik zal jou zeker aanraden bij mensen die een goede uitvaartbegeleider willen hebben. Ik kon jou altijd bereiken op ieder moment van de dag. Je bent zo betrokken bij de familie. Je hebt een warm plekje in me hart.
Heel veel succes en bedankt voor alles.

Liefs Romana Droog

Default Avatar55
Ber

Lieve Karin,

1 augustus nam ik een van de beste beslissingen van mijn leven om contact met jou op te nemen. Mijn vader zou deze dag komen te overlijden en midden in de nacht hadden wij contact hierover. Gelukkig was je voor ons beschikbaar, onze dank hiervoor is niet in woorden uit te drukken.
Je nam ons heel veel "regel" werk uit handen zodat wij ons volledig konden richten op het afscheid en ons verdriet. Het mooie was dat je jouw kennis van rouwverwerking volledig hebt toegepast en onze kinderen van 6, 11 en 13 volledig in het proces betrok. Iedereen kreeg een zinvolle taak. Dit heeft ons erg geholpen en doet het nog steeds.
Door jouw inzet, ideeën en menszijn kunnen wij ondanks ons verdriet terugkijken op een mooi, waardig en intens afscheid. Met dankbare groet, Berry

Default Avatar55
Paul Kuhne

Lieve Karin,
Het overlijden van mijn, jonge, prachtige en lieve vrouw, begin augustus, heeft mijn leven en dat van mijn kinderen compleet overhoop gehaald.
De manier waarop jij en Petra de begeleiding in deze heftige tijd hebben opgepakt heeft een enorme bijdrage geleverd aan de zich langzaam vormende en volstrekt veranderde realiteit van ons leven. Grote betrokkenheid, zachte warmte en liefdevolle kalmte, geduld en rust die jullie neerlegden dragen we nog bij ons. Dankbaarheid is het woord dat past.
Het ga je goed!

Paul Kuhne

Default Avatar55
Mirjam Jonker

Lieve Karin,
Het voelt alsof je familie van ons bent, zo eigen en toch zo professioneel! heel waardig, mooi en warm was het afscheid van onze moeder, mooier en beter kan volgens mij gewoon niet! Je was er gewoon voor ons!...Heel erg bedankt, en veel liefs van ons allemaal! Mirjam.

Default Avatar55
Caroline

Lieve Karin,je bent echt een”mensenmens”
Je. Voelt oprecht en heel vertrouwd aan ?heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan,bij het overlijden en de crematie van mijn moeder

Default Avatar55
Dennis Schuiling

Lieve Karin,fantastisch zoals je ons meenam in het proces van het regelen van alle praktische zaken rondom de uitvaart van mijn vader. Daarnaast was je betrokkenheid hartverwarmend en heel erg op z'n plaats. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Heel hartelijk dank!
Dennis Schuiling

Default Avatar55
Annemarie

Lieve Karin , erg bedankt voor je lieve begeleiding van de uitvaart van mijn schoonvader. Je bent oprecht en denkt goed mee.
Lieve groetjes Annemarie

Default Avatar55
Kitja Hogervorst

Lieve Karin
Hoewel voor ons niet onbekend kwam je door een aantal lezingen weer op ons pad. De warmte die jij daar uitstraalde was voor mij de reden om je , toen ik je nodig had voor de uitvaart van Harry te benaderen. Midden in de nacht kwam je direct. Je straalde rust, warmte en liefde uit. Dagelijks kwam je bij ons. Alles was mogelijk . Luisterde naar onze wensen . Per dag besprak je wat er gebeuren moest. Ook voor de kleinkinderen was je een kanjer. Je begeleiding daarin was geweldig .We konden mede door jouw betrokkenheid op een waardevolle wijze afscheid van Harry nemen. Nogmaals onze dank. Kitta Hogervorst

Default Avatar55
Anneke Leek

Dan staat plotseling op een maandagavond je wereld helemaal stil....mijn dochter van 25 jaar overleden. De volgende dag moet je meteen van alles regelen. Wat ben ik blij dat ik toen met jou contact heb gezocht. Je voelde precies aan hoe wij het afscheid wilde vormgeven. Liet de keuzes aan ons maar nam de praktische kant van ons over. Je was oprecht betrokken en alles was tot in de puntjes geregeld. Heel fijn in zo'n emotionele periode.
Dank je wel!

Default Avatar55
K.C Paap

Lieve Karin je bent een warm en zeer professioneel
mens. Alle wensen van ons als familie waren bij jou in goede handen waardoor we een zeer waardig afscheid konden geven voor onze vader. Bij deze bedankt voor alles. Fam. Paap .Uit Egmond aan Zee.

Default Avatar55
Jeroen G

Karin,
Dank voor alle hulp en warme steun bij de uitvaart van mijn vader. Ik kijk terug op een mooie periode vanaf het moment van overlijden en daarna met jou betrokkenheid. Kenmerkend vond ik de vrijheid die je ons liet in alle facetten van het afscheid. Je eigen suggesties en ideeen waren altijd vrijblijvend en passend. Je had een mooie balans tussen de rust die soms nodig was, het zelf doen en je was er als het nodig was. Je schrikt niet van andere omstandigheden dan zoals geplanned en improviseerd als het nodig is.

Dank je wel!

Jeroen

Default Avatar55
Chris Meihuizen

Toen onze moeder na 3 dagen van waken vredig insliep, moest er nog iemand voor de uitvaartbegeleiding geregeld worden. We hadden de telefoon nummers van 2 uitvaartbegeleiders, de eerste was helaas ziek en de tweede ging met 2 dagen op vakantie, maar die adviseerde Karin.
Die kwam meteen ’s avonds om 23:00 naar het verzorgingshuis en begon meteen met alles voor ons te regelen.
Daar is ze de rest van de tijd tot de crematie mee doorgegaan en heeft ons iedere dag op warme wijze een stapje verder geholpen in het proces.
In deze droevige periode was ze iemand die op zeer professionele wijze elk moment klaar stond met raad en daad. Wij waren zeer tevreden met haar support en achteraf blij dat de andere 2 uitvaartbegeleiders niet beschikbaar waren.

Default Avatar55
Miranda van Dijk

Lieve Karin,
Onze eerste ontmoeting was op de sterfdag van mijn lieve zwager die onverwacht veel te jong overleed. Wat heb je de uitvaart mooi begeleid en onze familie bijgestaan in deze tijd van groot verdriet en kwetsbaarheid. We namen na een zeer waardevolle dienst afscheid, niet wetende dat we elkaar dezelfde week weer zouden zien na het afscheid van mijn lieve vader. Twee uitvaarten in anderhalve week, wie bedenkt het. Maar ook de uitvaart van mijn vader was weer zo waardevol en op maat en wat voelde het goed dat jij er weer was. Dank, dank, dank voor jouw ondersteuning en liefdevolle begeleiding. En zoals ik vorige keer zei, volgende keer boek ik je weer....maar ik hoop dat het nu even duurt.....lieve groet en dikke kus.

Default Avatar55
Fam Groot

Lieve Karin,

wat ontzettend fijn dat je er was , na het overlijden van mijn vrouw, (schoon-)moeder en oma.
Je bent zeer betrokken, warm, liefdevol en profesioneel ! Je luistert goed en hebt mooie ideeen zonder dat je aan onze wensen voorbij ga. Een grote steun voor ons maar ook zeker voor de kinderen! Wat heb je ze goed begeleid en ze er goed bij betrokken . Karin, ondanks ons grote verdriet, werd het mede door jou, een zeer waardevolle week, Dank je wel!
Liefs fam. Groot

Default Avatar55
Josh de Groot

Circa twee maanden voordat mijn moeder kwam te overlijden ben je bij mijn ouders langs geweest voor een oriënterend gesprek over haar komende uitvaart. Dit prettige gesprek heeft de onduidelijkheid en ook deels onzekerheid over haar komende uitvaart bij ons maar vooral ook bij mijn moeder weggenomen en heeft ons allen de kracht gegeven om de toen moeilijke tijd in te stappen. Nu haar uitvaart achter de rug is, kan ik je alleen maar bedanken voor je liefdevolle betrokkenheid en je persoonlijke warme begeleiding tijdens haar uitvaart. Mijn vader en ook wij allen kijken met volle tevredenheid terug op haar uitvaart en dat is iets wat zij zelf ook gewenst zou hebben.

Default Avatar55
Trudy Oud

Lieve Karin.
Overlijden komt toch eerder dan je verwacht. Wat was het een goede tip om jou te benaderen. Je was snel aanwezig en de organisatie verliep vlekkeloos en was helemaal zoals ik en de familie het wilde. Heel respectvol en kundig. Nogmaals bedankt.

Default Avatar55
Marianne van Elst

Lieve Karin.
Hartelijk dank voor je steun bij het overlijden van onze moeder.
Mijn moeder kende je al toen je haar verzorgde in de Craenenbroeck na een ziekenhuis opname. Daar was zij toen zeer over te spreken. Haar wens was als zij zou sterven dat jij haar crematie moest verzorgen, dus heb ik je gebeld .
Wij zijn over alles zeer tevreden en kijken met een goed gevoel terug op de hele afwikkeling.
Karin, het was top. Nogmaals hartelijk bedankt.
Marianne van Elst.

Default Avatar55
Peter Bernards

Lieve Karin, ondanks de treurige periode na het overlijden van mijn moeder,denk ik met een warm gevoel terug aan hoe je ons liefdevol hebt bijgestaan. Je betrokkenheid en warmte heeft ons veel steun gegeven.

Default Avatar55
Jeroen Rijsdijk

Beste Karin,
Bedankt voor de goede zorgen, betrokkenheid, vriendelijkheid en professionaliteit bij het regelen van de uitvaart van onze moeder. Je bent een topper.
Dank je wel.

Default Avatar55
Brigitte Heijmeijer

Lieve Karin, wat heb je ons goed geholpen na het overlijden van mijn tante met alles te regelen en in goede banen te leiden, vooral toen bleek dat haar kinderen niets deden en alles op Rob en mij neerkwam, dank voor je steun, lieve woorden en adviezen. Je bent zeer betrokken bij alles en dat maakt dat we op een mooie crematie naar wens van mijn tante kunnen terugkijken. Nogmaals bedankt.

Default Avatar55
Marijke

Lieve Karin,
Je kwam als vreemde en ging als vriendin. Dit zegt in principe alles waar je voor staat. Jouw respect voor onze overleden (schoon)moeder en (oma)oma, jouw betrokkenheid bij ons als familie, jouw rustige wijze van ontzorgen in de hectische dagen voor de crematie. Alleen al de wetenschap dat je er voor ons was, gaf rust. Dank je wel hiervoor. Je hebt ons fantastisch geholpen.
Namens ons allen, Marijke

Default Avatar55
Ineke Rijsdijk

Lieve Karin,
Bedankt voor de steun en warmte die wij van jou mochten ontvangen na het overlijden van mijn moeder.
Alles was tot in de puntjes verzorgd, je was zeer betrokken bij onze familie en je persoonlijke benadering werd zeer op prijs gesteld.

Default Avatar55
Jan Willem Lausberg

Vele malen hebben wij tijdens het organiseren van de uitvaart het gevoel gehad dat onze moeder het van een afstand mee-regisseerde. En dat Karin daarbij op ons pad kwam om hiermee te helpen hoort zeker bij dat gevoel. Een perfecte match.

Van begin tot eind een professioneel, warm en gepast advies. Het heeft ons onwaarschijnlijk geholpen met als ultieme bewijs dat we, ondanks al ons verdriet, uitkeken naar de dag van de uitvaart. Karin heeft ervoor gezorgd dat we onze moeder het mooiste afscheid hebben kunnen geven dat ze zo ontzettend verdiende.

Karin, namens ons allemaal, ongelooflijk bedankt.

Familie Lausberg

Default Avatar55
Rob Takens

Onlangs is onze moeder overleden, na en heel kort ziekbed.
Voor haar overlijden hadden wij haar uitdrukkelijke wensen samen op papier gezet. Na het overlijden van onze moeder hebben wij contact gezocht met Karin om samen met haar de uitvaart te regelen en te begeleiden.
Vanaf het eerste moment tot ver na de crematie is zij een steun geweest voor ons allen.
Door haar professionele, persoonlijke en warme begeleiding is Karin voor ons een enorm steun geweest in een moeilijke tijd.
En daardoor is het afscheid van onze moeder iets moois geworden waar wij op terug kunnen kijken.
Bedankt Karin voor alles,
Rob T

Default Avatar55
Anna Brouwer

Hoi Karin,

Wat ik als heel erg fijn heb ervaren is je persoonlijke benadering.
Niets was te gek en alle ideeën waren welkom en er werd gekeken wat er mogelijk was. Natuurlijk moest die racefiets bij het afscheid zijn.. Dit was namelijk Michel's grote passie.

Het meedenken heeft ervoor gezorgd dat het helemaal naar wens is verlopen. Ik kijk met een goed en trots gevoel terug op de uitvaart van Michel.

Bedankt voor alles.

Anna

Default Avatar55
Pierre de Wit

Dag Karin,

Wat zijn we blij dat we deze verdrietige periode met jou hebben kunnen vormgeven. Dank voor je warmte, rust, begrip, maar ook creativiteit en persoonlijke aanpak.
We kijken terug op een hele mooie en persoonlijke uitvaart van Pa en Michel, die wat ons betreft niet mooier had kunnen zijn.

Dank je wel hiervoor!

Thuy, Pierre & Clara

Default Avatar55
N

Persoonlijk, betrokken, flexibel; wij hadden ons geen beter uitvaartverzorgster kunnen wensen.

Default Avatar55
Lida V.

Wij hebben Karin leren kennen als warme hartelijke vrouw waar wij veel steun aan hadden in de moeilijke dagen na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Ze was er steeds voor ons en stap voor stap begeleidde ze ons tot en met de crematie en ook nog daarna.
Wij kijken terug op een mooie uitvaart. Dankzij Karin is het geworden zoals wij dat graag wilden en eigenlijk nog mooier.

Default Avatar55
Edwin A.N. Tesselaar

Als je beste maatje mijn meisie te horen krijgt dat ze die .. ziekte heeft gingen we het gevecht samen vol aan. 6 maanden na het eerste gesprek en toch nog onverwacht heeft ze het gevecht moeten staken. En dan, dan moet je de begrafenis regelen. Gelukkig was daar Karin, samen hebben we het mooiste afscheid kunnen regelen Nu een maand later kijk ik nog steeds met voldoening terug op het afscheid van mijn meisie. Dank je wel Karin.

Default Avatar55
Pieter v. H.

Mijn moeder, mijn zussen, ik en vele anderen hebben de uitvaart als zeer goed ervaren. Elke dag is Karin bij ons thuis geweest en heeft mbt de uitvaart duidelijk de leiding genomen. De uitvaart is perfect verlopen waardoor iedereen rustig afscheid heeft kunnen nemen van Peter. Wij zijn zeer goed te spreken over de persoonlijke begeleiding van Karin. Dankjewel Karin!

Default Avatar55
Cockie v. d. S.

Na het overlijden van onze moeder kwam Karin naar ons toe. Zij had van een collega al diverse informatie ontvangen over hoe wij kinderen, de uitvaart wilden invullen. Nog lang niet alles was afgesproken natuurlijk, maar met Karin hebben we fijn kunnen beslissen wat het beste bij onze moeder paste. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheden van elke suggestie werd besproken. Karin was elke dag even aanwezig of had via een gezamenlijke Whatsapp groep contact met ons. Karin bracht rust en bleef daarnaast adequaat handelen. Het menselijke aspect (persoonlijke aandacht, een arm om je heen, een luisterend oor) was ruim aanwezig, wat wij allemaal als zeer prettig hebben ervaren. Ze nam financiële zaken uit handen en heeft alles na afloop duidelijk teruggekoppeld. De communicatie is prettig en informeel. De uitvaart is prachtig verlopen met heel veel mooie positieve reacties achteraf: “Echt helemaal jullie moeder” werd er gezegd.
Mede namens Karin kijken we terug op een mooi afscheid.

Default Avatar55
Ger D.

Mijn vrouw overleed begin dit jaar, zij had aan ons haar wensen naar haar overlijden duidelijk gemaakt. Via het kerkblad van de Protestantse Gemeente Schagen kwam ik contact met Karin. Aan Karin duidelijk gemaakt wat de wensen van mijn vrouw waren. Karin deed ook suggesties en zo kwamen we tot een mooie uitvaart, zoals mijn vrouw gewenst had. Karin kwam in die wee heel natuurlijk over het voelde echt vertrouwd. Karin heeft echt met heel veel liefde, toewijding, geduld en lettend op alle details ons in dit proces begeleid. De uitvaart heeft Karin werkelijk heel goed uitgevoerd. We hebben mooie herinneringen aan mijn vrouw haar uitvaart. En hebben we na de uitvaart vele positieve reacties ontvangen over hoe de uitvaart door Karin was uitgevoerd.

Default Avatar55
Frank H.

Begin van het jaar is pa overleden. geruime tijd daarvoor hadden wij al eens kennis gemaakt met Karin. We wisten toen meteen al dat e.e.a. in goede handen zou zijn, wanneer de tijd daar zou zijn. Naast het feit dat Karin zich zeer zorgvuldig van haar taken gekweten heeft, hebben wij haar mogen leren kennen als een bijzonder warme persoonlijk die uitzonderlijk veel tijd en aandacht besteedt aan de direct betrokkenen. Karin, mede namens mijn moeder en broers, nogmaals veel dank voor jouw betrokkenheid, inzet en fijne aanwezigheid. Frank Hennipman

Default Avatar55
Andrea v. d. B.

Karin heeft ons afgelopen jaar zowel bijgestaan bij het overlijden van onze moeder en later bij het overlijden van onze vader. Karin is zeer toegewijd, doortastend, geduldig, let op de details en heeft voor ieder een luisterend oor. Voor ons was het bijzonder om de uitvaart vanuit ons ouderlijk huis te doen en dat is allemaal met haar hulp en inzet gelukt. Bedankt Karin voor het mooie afscheid van onze beide ouders!

Default Avatar55
Jolanda B.

Mijn vader kwam september dit jaar, helaas in het hospice in Alkmaar terecht. Hier kwam Karin Smit op ons pad. Mijn vader en wij als familie hebben kennis kunnen maken met Karin. Er was een mooie klik tussen ons en het voelde gelijk vertrouwd. Mijn vader heeft zijn wensen aan Karin duidelijk aangegeven. Karin heeft daar aan al zijn wensen voor de uitvaart voldaan terwijl hij nog in leven was. De uitvaart heeft Karin prachtig uitgevoerd. We hebben mooie herinneringen aan mijn vaders uitvaart. En hebben we hierna nog vele positieve reacties ontvangen over hoe de uitvaart door Karin was uitgevoerd en hoe bijzonder verhaal er aan zat.
Familie Bakker

Default Avatar55
Mirjam W.-J.

Karin heeft met heel veel liefde, toewijding, geduld en lettend op alle details de uitvaart van onze (schoon)moeder verzorgd, ze denkt echt overal aan en niets is haar teveel! Wij hebben van verschillende mensen ten gehore gekregen dat ze nog nooit zo'n mooie uitvaart hadden meegemaakt! en dat zegt volgens ons meer dan genoeg! Dank Karin voor al je lieve en goede zorgen!

Default Avatar55
Familie C.

Wij hebben Karin leren kennen als verpleegkundige, deskundig, zorgzaam en lief.
Wij wisten van haar nevenactiviteiten als uitvaartbegeleidster.
Toen onze echtgenote en moeder vrij plotseling overleed hebben wij daarom direct Karin gevraagd haar uitvaart te begeleiden.
Zij heeft dat heel goed en heel prettig gedaan. Zij luisterde naar onze wensen, vulde die aan met haar ideeën en stuurde de uitvoering. Steeds was zij aanwezig, in die dagen voelde zij als een lid van ons gezin.
Mede dankzij Karin hebben wij een dierbare herinnering aan Moeders afscheid.

Default Avatar55
Sandra d. v.

Ik heb karin leren kennen na het overlijden van mijn vader vorig jaar mei wat een lieve vrouw het voelde gelijk zo vertrouwd karin voelde als familie was zo lief karin is een kei in haar werk en gaf ons het vertrouwen om alles los te laten lieve karin heb er een hele mooie herinneringen aan over gehouden liefs Sandra de vries

Avatar
Yvonne v. d. H.

Met Karin heb ik kennis gemaakt bij de uitvaart van mijn moeder vorig jaar augustus. Ik heb haar ervaren als een invoelend en betrokken mens, die met haar aanwezigheid als een warme deken over je heen kwam.
Zonder zich op te dringen neemt ze jou aan de hand en loodst ze je door zo'n zware periode. Mede door haar vooropleiding in de zorg, ging het wassen van mijn moeder me gemakkelijk af. Iets wat ik van tevoren niet had verwacht. Het was heel fijn iemand bij je te hebben, die met haar warme persoonlijkheid je tot steun is. Ook inhoudelijk heeft ze met haar ideeen de uitvaart tot een heel persoonlijke gemaakt, waar ik heel blij en trots op ben.
Het was daarom vanzelfsprekend, dat ik Karin ook meteen gevraagd heb bij het overlijden van mijn vader amper 3 maanden later. Karin, ik heb het je al verteld, maar nogmaals heel hartelijk dank voor alles wat je gedaan hebt. Wij kijken op een heel warm afscheid terug.

Groeten, Yvonne

Uw reactie ook delen met anderen?

70 + 8 =