Uitvaartcentrum

Uitvaartbegeleiding Karin Smit
Instagram

Ons uitvaartcentrum Middenmeer

Geachte collega,

Langs deze weg brengen wij u graag op de hoogte van een aantal recente vernieuwingen in ons uitvaartcentrum te Middenmeer.

In januari jl. heeft ons uitvaartcentrum te Middenmeer een complete make-over ondergaan. De nieuwe kleuren op de wanden, de nieuwe vloer en het nieuwe plafond geven het uitvaartcentrum een warme en frisse uitstraling. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen, waardoor een rustgevende en warme sfeer is gecreëerd.

Vanaf heden beschikt ons uitvaartcentrum te Middenmeer over een nieuwe koelvoorziening, die beschikbaar is voor gebruik door uitvaartbedrijven in de gehele regio. De koeling is geschikt voor maximaal 3 personen en komt tegemoet aan de behoeften van regionale uitvaartondernemingen.

Met onze sfeervolle aula, geschikt voor ca. 80 -100 personen, de beschikbaarheid van de koeling, onze twee warm ingerichte 24-uurs kamers én ons vriendelijke, zorgzame en gastvrije team kunnen wij dienstverlening op hoog niveau aanbieden aan uitvaartondernemers in de hele regio. Met ons uitvaartcentrum bieden wij een plek waar mensen troost kunnen vinden en herinneringen kunnen koesteren.

Voor meer gedetailleerde informatie, tarieven en beschikbaarheid nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen

Wij zijn graag bereid om al uw vragen te beantwoorden en u van de benodigde informatie te voorzien. Ook is het mogelijk onze locatie te bezichtigen op afspraak. Wij zien ernaar uit met u samen te werken.

U kunt ons bereiken via:
Telefoonnummer: 06-81358110
E-mail: info@uitvaartbegeleidingkarinsmit.nl