Leonie Appers

leonie-2048x1365

Wie is Leonie Appers?

Graag stel ik mij aan u voor…
Mijn naam is Leonie Appers ik ben getrouwd heb één dochter en woon in Heerhugowaard.

Na bijna 26 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel vond ik het in 2019 tijd worden voor een andere stap. Onder begeleiding van Karin Smit maakte ik mijn eerste stappen in de uitvaartbranche en al snel werd ik helemaal gegrepen door dit vak.

Door haar passie, bevlogenheid en de kennis die zij heeft in dit vak en hoe zij dit op mij over heeft gebracht, voelde ik al heel snel dat het vak van uitvaartverzorgster helemaal bij mij past.

Met als logisch gevolg om de opleiding tot uitvaartverzorgster bij Docendo te gaan volgen en deze heb ik inmiddels afgerond.

Tijdens het bijstaan van nabestaanden, wanneer het verdriet groot is en zij zich misschien kwetsbaar voelen, ben ik in staat om rust te brengen en om volledig te ontzorgen. De combinatie van het regelen, organiseren én het begeleiden van een afscheid, passend bij de overledene en diens nabestaanden geeft mij ontzettend veel voldoening. Dit omdat het zo enorm belangrijk is om goed afscheid te kunnen nemen. Niet dat het verdriet daardoor minder wordt, maar afscheid nemen waar met een goed gevoel op kan worden terug gekeken is heel waardevol. Graag sta ik u hierin bij….

Ont-zorgend – Betrokken – Praktisch