Yvonne Heddes

yvonne-2048x1240

Wie is Yvonne Heddes?

Met warme en persoonlijke begeleiding zorgen wij voor een liefdevol afscheid
Met passie voor ons vak

Zo hebben Karin en ik samen families mogen begeleiden die een dierbare moesten loslaten. Met veel zorg en aandacht voor de overledene, maar ook voor de nabestaanden.

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Yvonne Heddes, getrouwd en woon met veel plezier in Ursem. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de uitvaartzorg. Eerst als vrijwilliger voor de Avondwakegroep. Daarna heb ik de HBO-opleiding Ritueelbegeleider bij afscheid gevolgd en sinds 2013 heb ik vele families mogen begeleiden.

Samen met de nabestaanden zorg ik voor een persoonlijk en warm afscheid. We gaan de diepte in, zoeken naar woorden, muziek en beeldmateriaal. Na afloop ontvangen de nabestaanden een herinneringsboek waarin alle teksten staan, soms voorzien met fotomateriaal.

Bij enkele van die afscheidsmomenten kwam ik Karin tegen en samen zorgden we voor een waardevol afscheid, met passie voor ons vak. Met ruimte voor ieder haar eigen kwaliteiten.

Die samenwerking heeft ertoe geleid dat Karin mij vroeg om in haar team te komen werken als Uitvaartbegeleider. Om zo een compleet afscheid te kunnen verzorgen. Graag pak ik deze uitdaging aan en ik hoop dat ik vele families mag begeleiden op een belangrijk en verdrietig moment in hun leven.

Liefdevol met warmte en betrokkenheid zal ik er voor ze zijn.

Warme groeten,
Yvonne Heddes